Jäätelöä ja hasselpähkinälastuja

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tästä tuli aivan mielettömän herkullinen kokeilu, suosittelen!
Jäätelöä ja hasselpähkinälastuja
Hasselpähkinälastut:
40 g hasselpähkinälastuja
100 g hasselpähkinäjauhetta
100 g voita
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
1 rkl siirappia
Laita kasariin kaikki ainekset, kiehauta miedolla lämmöllä, kunnes voi sulaa.
Nosta nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, jätä leviämistilaa.
Paista 150 asteisessa uunissa, kunnes lastut saavat kauniin värin.
Mikäli haluat tehdä lastuista jälkiruokakippoja, nosta vielä lämpimät lastut nurinpäin käännetyn lasin tai jälkiruokakulhon päälle hetkeksi, jotta ne muotoutuvat kuperiksi.
Tarjoa lastujen seurana jäätelöä, marjoja ja vaniljakastiketta.
Voit tarjota lastut myös jälkiruokakulhosta tai -lasista laittamalla aineksia kerroksittain.