Karpalosmoothie ja herkuttelujogurttikulho

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1-2 annosta
Karpalosmoothie
  • 2½ dl maustamaton jogurtti
  • 1 Cloetta FruityBITE Cranberry välipalapatukka
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 2 rkl hunaja
  • tuore sitruunamelissa
Herkuttelujogurttikulho
  • 5 dl maustamaton jogurtti
  • 1 banaani
  • ½-1 dl pensasmustikka
  • 1 dl mansikka
  • 1 Cloetta FruityBITE Cranberry välipalapatukka
  • Cloetta MüsliBITE Nuts välipalapatukka
  • FruityBITE Apricot välipalapatukka
  • MüsliBITE Seeds välipalapatukka
  • hunaja

Cloetta on tuonut markkinoille upeita myslipatukoita, jotka on kuorrutettu suklaalla.
Makuja on neljää erilaista. Ne sopivat välipalaksi sellaisenaan tai vaikkapa smoothieen lisättynä.
Paloittele myös aamiais- tai välipalajogurtin joukkoon ja nauti!

Karpalosmoothie
1 annos

2½ dl maustamatonta jogurttia
1 Cloetta FruityBITE Cranberry -välipalapatukka
1 tl vaniljasokeria
2 rkl hunajaa
(sitruunamelissaa)

Laita jogurtti, muutaman osaan paloiteltu Fruity Bite Cranberry -välipalapatukka, vaniljasokeri ja hunaja (sekä halutessasi hieman sitruunamelissaa) tehosekoittimeen ja pyöräytä kuohkeaksi juomaksi. Tarkista maku.
Kaada lasiin ja nauti!
Ihana herkuttelukulho valmistetaan maustamattomasta jogurtista, tuoreista hedelmistä ja marjoista, sekä rouhitusta Cloetta välipalapatukasta.

Herkuttelujogurttikulho
2 annosta

5 dl maustamatonta jogurttia
1 banaani
½-1 dl pensasmustikoita
1 dl mansikoita
1 Cloetta FruityBITE Cranberry, Cloetta MüsliBITE Nuts, FruityBITE Apricot tai MüsliBITE Seeds -välipalapatukka
hunajaa

Laita jogurtti kulhoon. Paloittele pinnalle hedelmiä ja marjoja. Leikkaa veitsellä välipalapatukasta karkeaa rouhetta. Tarjoa seuraksi hunajaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: