1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 1,50 / 5)
Ladataan...

Kolmioleivät ovat tyylikästä pikkupurtavaa ja ne sopivat moneen tilanteeseen.
Voit vaihdella täytteitä oman mieltymyksen mukaan.
Näihin leipiin on käytetty Härän kylmäsavufileitä ja Chilikinkkua, jotka sopivat loistavasti myös juhlahetkeen.

Kolmioleivät Härän kylmäsavufileestä
4 kappaletta

4 vehnä-, tai ruisvuokaviipaletta
200 g kevyt creme fraiche Tomaatti&Basilika
n. 1 dl kevätsipulia silppuna
50 g HK Ohuen ohut Härän Kylmäsavufileetä
1/2 dl basilikaa silppuna
mustapippuria myllystä

Pinnalle: basilikaa

Sekoita creme fraiche, kevätsipulisilppu, osa Härän Kylmäsavufileistä veitsellä hienonnettuna, sekä silputtu basilika. Mausta mustapippurilla.
Leikkaa leivät viistottain kolmion mallisiksi. Poista halutessasi leivän kuoret.
Jaa seos leipäkolmioiden päälle ja nosta leipiä kaksi päällekkäin.
Koristele Härän kylmäsavufileerullalla ja basilikan lehdillä.

Kolmioleivät Chilikinkusta

4 kappaletta

4 vehnä-, tai ruisvuokaviipaletta
200 g smetanaa tai creme fraichea
10 viipaletta HK Ohuen ohut Chilikinkkuviipaleita
4 pikkukurkkua
vesikrassia

Pinnalle:
4-8 rullaa HK Ohuen ohut Chilikinkkuviipaleita
4 pikkukurkkua

Sekoita smetanan tai creme fraichen joukkoon silputut chilikinkkuviipaleet ja hienonnetut pikkukurkut.
Leikkaa leivät viistottain kolmion mallisiksi. Poista halutessasi leivän kuoret. Jaa seos leipäkolmioiden päälle ja nosta leipiä kaksi päällekkäin.
Koristele Chilikinkkuviipaleilla, pikkukurkuilla ja vesikrassilla.