Cannelloni on herkullinen pastaruoka, mutta se vaatii lasagnen tapaan mehevän kastikkeen, jotta ruoka ei jää kuivaksi.
Kokeile täytteeseen tonnikalan tilalle myös broileria, jauhelihaa tai kasvistäytettä. Huomioi, että cannellonien sisälle tulevan kastikkeen tulee olla melko hienorakenteista, jotta se mahtuu pastarullien sisään.
Tonnikala-cannelloni
4 annosta
14 cannellonirullaa
500 g paseerattua tomaattia
2 prk tillillä maustettua tonnikalaa
1/2 tl sipulijauhetta
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Santa Marian Yrttitarhan mausteseosta
200 g sulatejuustoa
2 dl kevyt ruokakermaa
100-150 g juustoraastetta
Kuumenna paseerattu tomaatti kattilassa. Lisää joukkoon tonnikalat, sipulijauhe, hienonnetut valkosipulinkynnet ja Yrttitarhan mausteseosta. Kiehauta ja tarkista maku.
Laita toiseen kasariin sulatejuusto ja ruokakerma, kiehauta. Nosta sivuun.
Täytä cannellonit tonnikalakastikkeella ja laita ne vieretysten reunalliseen uunivuokaan.
Kaada päälle sulatejuusto-kermaseos. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 175-200 asteessa 30-40 minuuttia, tai kunnes pasta tuntuu kypsältä.
Tarjoa lisäksi raikasta salaattia!