1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (86 arvostelua, keskiarvo: 3,72 / 5)
Ladataan...

Pestopasta on todellinen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Basilikan tilalla voit käyttää osittain tai kokonaan myös muita yrttejä. Ylimääräisen peston voit pakastaa.

Pestopasta
2 annosta

Vihreä pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
50 g parmesaaniraastetta
50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 iso valkosipulinkynsi
1½ dl oliiviöljyä

Lisäksi:
vettä
suolaa
100-140 g spagettia tai muuta pastaa
parmesaanijuustoa

Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta. Sekoita joukkoon pestokastiketta. Raasta pinnalle parmesaanijuustoa. Koristele basilikanlehdellä ja nauti!

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.