1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Pienet mangopannukakut maistuvat jälkiruokana, välipalana tai vaikka pienenä makeana herkkuna kahvin kanssa. Valmista ne metallisessa muffinivuoassa. Bonne Mangosose myydään puolen litran tölkissä ja se on sataprosenttista mangoa ilman lisättyä sokeria tai muita ylimääräisiä aineksia. Kokeile myös ruonlaitossa ja leivonnassa.

Pienet mangopannukakut
12-15 kpl

2 ½ dl maitoa
2 ½ dl Bonne Mangososetta
2 kananmunaa
ripaus suolaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sulatettua voita, juoksevaa margariinia tai rypsiöljyä

Lisäksi:
muffinipelti
voita tai juoksevaa margariinia vuoan voiteluun

Lisäksi:
Bonne Mangososetta
(vanilja- tai kermavaahtoa)

Mittaa kulhoon maito ja mangosose. Riko joukkoon kananmunat. Lisää suola, vehnäjauhot ja sulatettu voi, juokseva margariini tai rypsiöljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna seistä mielellään puolesta tunnista tuntiin. Voitele muffinivuoan kolot voilla tai juoksevalla margariinilla, kaada taikinaa vuokien koloihin puoliväliin ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes taikina on kohonnut ja kiinteä.
Irrota varovasti vuoasta ja tarjoa mangososeen ja halutessasi vanilja- tai kermavaahdon kanssa.

Vinkki!
Kokeile myös muita Bonne marja- tai hedelmäsoseita.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Bonne reseptejä:



Tästä löydät kaikki BONNE reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.