Graavilohikiusaus

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

92 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 3-4 Annosta
graavilohikiusaus

Graavilohikiusaus on hyvä ruokavalinta silloin, kun jääkaapissasi on esimerkiksi juhlahetkestä ylijäänyttä graavilohta.

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • n. 200 g graavilohta
  • 1 dl tillisilppua
  • 200 g kylmäsavulohi tuorejuustoa
  • grillaus- ja yleismausteseosta
  • 2 dl kermaa
  • suolaa

Valmistusohje

  • Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan ja sekoita joukkoon graavilohi.
  • Sekoita tillisilppu yhdessä tuorejuuston, mausteseoksen ja kerman kanssa ja kaada uunivuokaan.
  • Sekoita aineksia kevyesti.
  • Paista 175-200 asteessa puolisen tuntia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Nauti graavilohikiusaus vaikka lounaaksi.

Kauppalista

Yhteistyössä