Kermainen ruusukaalilisäke

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
kermainen ruusukaalilisäke

Ruusukaaleista valmistat herkullisen lisäkkeen lihan, kalan tai kanan seuraksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300 g ruusukaaleja
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl voita TAI
  • 2-3 rkl rypsiöljyä (vaihtoehto)
  • 2 dl kuohukermaa
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Ota ruusukaaleista päällimmäiset lehdet ja leikkaa pieni pala kannasta pois.
  • Laita vesi kiehumaan ja lisää joukkoon suola ja ruusukaalit.
  • Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja paista ruusukaaleja muutama minuutti käännellen.
  • Lisää valkosipulinkynnet ja kuohukerma sekä ripaus suolaa.
  • Kiehauta ja tarkista maku.
  • Tarjoa lihan, kalan tai kanan kanssa.

Kauppalista

Yhteistyössä