Vadelmavispipuuro
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 5 dl Bonne Vadelmasose
- 2 dl vesi
- 1-1½ dl sokeri
- 1 tl vaniljasokeri
- 1¼ dl mannasuurimo
Syksyn ja talven lähestyessä ja pimeyden laskeutuessa välipalat maistuvat entistä paremmin. Koululaiset saapuvat koulusta nälkäisinä ja vanhemmillakin on työpäivän aikana nälkä lounaan jälkeen. Bonne marja- ja hedelmäsoseet auttavat välipalan tarpeessa. Ne taipuvat moneen. Nauti sellaisenaan, leivonnassa, ruoanlaitossa ja jälkiruoissa.
Marja- ja hedelmäsoseet ovat mainioita vispipuuroissa ja ne säilyvät jääkaapissa herkullisena useamman päivän. Kokeile erimakuisia soseita.
Vadelmavispipuuro
6 annosta
5 dl Bonne Vadelmasosetta
2 dl vettä
1-1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1¼ dl mannasuurimoita
Mittaa Bonne Vadelmasose, vesi, sokeri ja vaniljasokeri kattilaan ja anna kiehua kiehumispisteeseen. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen ja anna puuron kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Jäähdytä puuro.
Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa.