Savulohi-wrapit

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

174 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 6 Annosta
savulohi-wrapit

Savulohella täytetyt wrapit maistuvat niin lounaaksi, illanistujaisissa kuin kesäjuhlissa. Kesäjuhliin wrapit kannattaa paloitella suupaloiksi ja tarjoilla salaattivadille aseteltuna.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 300 - 400 g lämminsavustettua lohta
  • 2 dl majoneesia
  • 200 g yrttituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa
  • 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
  • 1 kpl punainen paprika pieninä kuutioina
  • limepippuria myllystä
  • 1 ps (80 g) tuoretta jääsalaattia
  • 6 kpl isoja wrappeja

Valmistusohje

  • Hienonna kala kulhoon.
  • Tarkista ettei joukossa ole ruotoja.
  • Lisää joukkoon majoneesi, yrttituorejuusto, hienonnettu tilli ja pieneksi kuutioitu paprika.
  • Mausta limepippurilla.
  • Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
  • Levitä wrapit isolle tarjottimelle ja jaa lohiseos wrappien päälle.
  • Levitä tasaiseksi kerrokseksi reunoja myöten.
  • Ripottele pinnalle jääsalaattia.
  • Kääri tiukoiksi rulliksi ja tarjoa sellaisenaan tai annospaloiksi leikattuna.
  • Säilytä savulohi-wrapit jääkaapissa kelmun tai folion alla tarjoiluhetkeen asti.

Kauppalista

Yhteistyössä