Rapeat chilikinkkusuupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- kantarellituorejuusto
- creme fraiche
- punainen paprika
- pippuri
- chilikinkku
- persilja
- palttoonnappi
Juhlien tai illanistujaisten pikkusuolaiseksi valmistat helpot ja maistuvat rapeat suupalat Palttoonnapeista. Valmista täyte omien mieltymysten mukaan.
Rapeat chilikinkkusuupalat
20 kpl
120 g Kuohkeaa kantarellituorejuustoa
100 g creame
fraichea
punaista paprikaa
pippuria myllystä
50 g HK ohuen ohut chilikinkkua
persiljaa
20 Palttoonnappia
Sekoita keskenään kantarellituorejuusto ja cream fraiche, silppua sekaan hyvin pieneksi punaista paprikaa, rouhi joukkoon pippuria myllystä.
Nosta lusikalla tai pursota Palttoonnappien päälle täytettä. Rullaa pinnalle chilikinkkua, koristele persiljalla.