Tolkuton mac and cheese

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

57 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
mac and cheese

Oletko juustoisten pastaruokien ystävä?
Täma mac and cheese on aivan ihastuttava resepti, jossa juustoa on kyllä käytetty vähän kerta kiellon päälle. Voit siis vähentää juuston määrää.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 l vettä
  • ripaus suolaa
  • 400 g makaronia
Juustokastike:
  • 75 g voita
  • 1/2-3/4 dl vehnäjauhoja
  • 7 dl maitoa
  • ripaus suolaa
  • 1 pkt Aito Cheddar Tervan makuista juustoa raasteena
  • 400 g mozzarellajustoa raasteena tai muuta juustoraastetta
  • ripaus chilihiutaleita
Pinnalle:
  • korppujauhoja

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää makaroni ja anna kiehua, kunnes makaronit ovat lähes kypsiä.
  • Valmista juustokastike.
  • Sulata voi ja lisää joukkoon vehnäjauhot, sekoita.
  • Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike hieman sakenee.
  • Lisää joukkoonn ripaus suolaa ja chilihiutaleita, raastettu tervanmakuinen cheddarjuusto ja muu juusto.
  • Anna juuston sulaa joukkoon.
  • Valuta makaronit ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Laita makaronit juustokastikkeen joukkoon ja sekoita.
  • Kaada seos reunalliseen uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
  • Kuumenna ruokaa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ruoka on saanut kauniin värin.
  • Nauti mac and cheese!

Kauppalista

Yhteistyössä