Jauheliharisotto

  • 45 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Jauheliharisotto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

88 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Risotto on yksinkertainen arkiruoka töiden jälkeen. Tavallinen jauheliharisotto maistuu lapsille ja aikuisille. Risottoon voit lisätä erilaisia kasviksia ja sieniä, sekä maustaa herkulliseksi tuoreilla yrteillä. Tiesitkö muuten että risotto on perinteinen italiainen ruoka ja sitä voi tuunailla lähes loputtomasti.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ½ rkl öljyä
  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • paprikajauhetta
  • Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
  • 3 dl risottoriisiä
  • 1 punainen paprika
  • 3-4 dl suppilovahveroita
  • 9 dl vettä
  • 200 g pakastehernetä
  • tuoretta persijaa

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy kattilassa.
  • Paista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla, valkosipulilla, paprikajauheella ja Pasta Rossa mausteseoksella.
  • Lisää risottoriisi ja kääntele hetki.
  • Kuutioi joukkoon paprika ja lisää hieman paloitellut suppilovahverot, paista hetki ja lisää vesi.
  • Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes riisi on kypsää.
  • Lisää lähes kypsään ruokaan pakasteherneet, kuumenna.
  • Silppua pinnalle tuoretta persiljaa.
  • Tarjoa jauheliharisotto sellaisenaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä