Jauheliharisotto
- 45 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Risotto on yksinkertainen arkiruoka töiden jälkeen. Tavallinen jauheliharisotto maistuu lapsille ja aikuisille. Risottoon voit lisätä erilaisia kasviksia ja sieniä, sekä maustaa herkulliseksi tuoreilla yrteillä. Tiesitkö muuten että risotto on perinteinen italiainen ruoka ja sitä voi tuunailla lähes loputtomasti.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 ½ rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- suolaa
- 3 valkosipulinkynttä
- paprikajauhetta
- Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
- 3 dl risottoriisiä
- 1 punainen paprika
- 3-4 dl suppilovahveroita
- 9 dl vettä
- 200 g pakastehernetä
- tuoretta persijaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa.
- Paista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla, valkosipulilla, paprikajauheella ja Pasta Rossa mausteseoksella.
- Lisää risottoriisi ja kääntele hetki.
- Kuutioi joukkoon paprika ja lisää hieman paloitellut suppilovahverot, paista hetki ja lisää vesi.
- Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes riisi on kypsää.
- Lisää lähes kypsään ruokaan pakasteherneet, kuumenna.
- Silppua pinnalle tuoretta persiljaa.
- Tarjoa jauheliharisotto sellaisenaan.