Punaviinihärkää, porkkanoita ja perunapalloja

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

 

Punaviinimarinoitu härän filee tekee arjesta juhlan. Valmiiksi marinoitu filee ei kaipaa seurakseen vaikeita lisäkkeitä, vaan voit helpottaa ruoanvalmistusta hakemalla aineksia kaupan pakastealtaasta.

Punaviinihärkää, porkkanoita ja perunapalloja

öljyä paistamiseen
1 pkt HK Häränpihvejä, punaviinimarinoitu

2-3 rkl öljyä
500 g valkosipuli-perunapalloja tai pariisinperunoita
200 g pikkuporkkanoita
1 ruukku persiljaa silppuna
suolaa
(valkosipulimurskaa)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannussa ja lisää perunapallot. Kääntele muutama minuutti ja lisää pikkuporkkanat. Jatka paistamista, kunnes perunat ja porkkanat ovat kuumentuneet ja tuntuvat sopivan kypsiltä. Voit halutessasi lisätä joukkoon valkosipulimurskaa. Mausta ripauksella suolaa. Silppua joukkoon tuoretta persiljaa.

Paista häränpihvit kuumassa pannussa öljyssä ja tarjoa perunoiden ja porkkanoiden seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä