Pikapaistettua naudanlihaa, sitruunaruohoa ja paprikaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Tämä on Kambodzalainen ohje.

Pikapaistettua naudanlihaa, sitruunaruohoa ja paprikaa

400 g naudan paahto- tai sisäpaistia, tai -ulkofilettä
2 sitruunaruohon vartta
100 g salottisipuleita
1 iso keltainen tai punainen paprika
3 valkosipulinkynttä
1 tl kurkumaa
2 rkl kalakastiketta
pippuria myllystä
öljyä paistamiseen

Viipaloi salottisipulit, hienonna valkosipulit ja sitruunaruohon valkoinen tyviosa. Leikkaa paprika suikaleiksi, samoin liha.

Kuumenna
pannussa öljyä. Paista n. minuutin ajan sipuliviipaleita, valkosipulia
ja sitruunaruohoa. Lisää joukkoon suikaloidut lihat. Paista kokoajan
sekoittaen, kunnes lihat ovat kypsiä. Lisää joukkoon paprikasuikaleet,
kurkuma ja kalakastike. Pyörittele pannussa pieni hetki, niin, että
paprikat kuumenevat.

Tarkista maku. Rouhi päälle vielä mustapippuria.
Tarjoa riisin kanssa.

Kalakastike on suolaista, joten et tarvitse tähän ruokaan suolaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä