Tonnikalapihvi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tonnikalaa voi nykyisin ostaa jo useista isommista marketeista kalatiskiltä, mutta myös pakasteena.
Tonnikala on miedon makuista kalaa ja se valmistuu ruoaksi nopeasti.
Herkulliset tonnikalapihvit voi valmistaa myös säilyketonnikalasta, tässä mm. yksi ohje.
Tonnikalapihvit
voita tai margariinia paistamiseen
n. 100-150 g tonnikalapihvi/ruokailija
Santa Marian lime-pippuria myllystä TAI suolaa ja mustapippuria
sitruunaa tai limettiä
Mausta tonnikalapihvit karkealla suolalla ja mustapippurilla, tai käytä Santa Marian lime-pippuria myllystä.
Kuumenna pannussa hieman voita, anna vaahdon laskeutua ja ruskistua aavistuksen.
Nosta kalat pannulle, täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannusta, jottei pannu jäähdy.
Kypsennä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, käännä välillä varovasti.
Purista valmiin kalan pinnalle sitrusmehua.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.