Rantakalapyörykät ja coleslaw
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Kalatalo Rantakalapyörykät
- 1 porkkana
- 100 g keräkaali
- ¼ punainen chilipaprika
- tuore minttu
- 1-2 tl vaalea viinietikka
- ½ - 1 dl turkkilainen jogurtti
- suola
Kalatalon maukkaat rantakalapyörykät ovat todellista hyvän syönnin kalaruokaa.
Pyörykät ovat saaneet seurakseen kotimaisista juureksista tehdyn muusin ja aidosta kermasta tehdyn kastikkeen. Annos on laktoositon.
Pyörykät on valmistettu kotimaisista villikaloista ja mikroateriat on suunniteltu suomalaiseen makumaailmaan soveltuviksi herkullisiksi lounaiksi tai ilta-aterioiksi. Kalatalon valmisateriat tarjoavat helpon tavan monipuolistaa koko perheen ruokavaliota ja syödä kalaruokaa ravintosuositusten mukaisesti vähintään kahdesti viikossa. Miedot pyörykät maistuvat kaiken ikäisille. Valmisateriaperheen raaka-aineena käytetään kotimaista hoitokalastettua lahnaa, särkeä ja sulkavaa.
Kalatalo valmisaterioita myyvät hyvin varustetut K- ja S-ruokakaupat kautta maan. Jos et löydä tuotetta lähikaupastasi, vedä kauppiasta hihasta ja pyydä tilaamaan. Valmistin seuraksi helpon ja kevyen coleslawn, jonka voit tehdä valmiiksi jo vaikka edellisenä päivänä. Näppärä ateriakokonaisuus myös kesälomaa viettävälle lapselle.
Rantakalapyörykät ja coleslaw
1 annos
1 pakkaus Kalatalo Rantakalapyörykät
Coleslaw
1 porkkana
100 g keräkaalia
¼ punaista chilipaprikaa
muutama varsi tuoretta minttua
1-2 tl vaaleaa viinietikkaa
½ – 1 dl turkkilaista jogurttia
ripaus suolaa
Aloita valmistamalla coleslaw.
Kuori porkkana ja raasta se kaalin kanssa karkealla raastinterällä. Hienonna
punainen chilipaprika ja tuore minttu.
Sekoita joukkoon viinietikka, turkkilainen jogurtti ja ripaus suolaa. Tarkista maku.
Lämmitä Kalatalo Rantakalapyörykät, juuresmuusi ja kermakastike
mikroaaltouunissa.
Tarjoa raikkaan coleslawn kanssa.
Reseptit laatinut: