Piparjuuri-kuhaa

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

2 annosta
Paistamiseen:
  • öljy
  • (vaihtoehto) voi
  • 300 g kuhafilee
  • suola
  • 100-150 g piparjuurituorejuusto
  • 1 dl ruokakerma
  • sitruunainen kalamauste

Kalaruoat ovat parhaimmillaan hyvin yksinkertaisesti valmistettuna.
Voit valmistaa samalla tavalla myös muut vaalealihaiset kalat.

Piparjuurikuhaa
2 annosta

paistamiseen:
öljyä tai voita

300 g kuhafileetä
suolaa maun mukaan
100-150 g piparjuurituorejuustoa
1 dl ruokakermaa
sitruunaista kalamaustetta

Paista kuhafileet öljyssä tai voissa kuumassa pannussa molemmin puolin.
Mausta suolalla.
Lisää pannulle piparjuurituorejuusto ja ruokakerma.
Kiehauta.
Ripottele valmiin annoksen päälle vielä ripaus sitruunaista kalamaustetta.

Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä