Pestolla maustettu kylmäsavulohi-pastavuoka

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

55 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tämä helppo pastavuoka onnistuu loistavasti vaikkapa edelliseltä aterialta jääneestä pastasta tai makaronista.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 4-5 dl makaronia TAI
  • 4-5 dl muuta pastaa (vaihtoehto)
  • vettä
  • suolaa
  • 1 ½ dl tillipestoa TAI
  • 1 ½ dl muuta vihreää pestokastiketta
  • 150-200 g kylmäsavulohta
  • 2 ½ dl kuohukermaa TAI
  • 2 ½ dl ruokakermaa TAI
  • 2 ½ dl Valio Mustapekka Pippurijuusto -kermaa
  • 100 g parmesaaniraastetta
  • 150 g sokeriherneenpalkoja, pakaste

Valmistusohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
  • Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäsavulohi, kerma, parmesaaniraaste ja sokeriherneenpalot.
  • Kaada ainekset uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.

 

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäsavulohi, kerma, parmesaaniraaste ja sokeriherneenpalot.
Kaada ainekset uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä