Pestolla maustettu kylmäsavulohi-pastavuoka
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 4-5 dl makaronia TAI
- 4-5 dl muuta pastaa (vaihtoehto)
- vettä
- suolaa
- 1 ½ dl tillipestoa TAI
- 1 ½ dl muuta vihreää pestokastiketta
- 150-200 g kylmäsavulohta
- 2 ½ dl kuohukermaa TAI
- 2 ½ dl ruokakermaa TAI
- 2 ½ dl Valio Mustapekka Pippurijuusto -kermaa
- 100 g parmesaaniraastetta
- 150 g sokeriherneenpalkoja, pakaste
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
- Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäsavulohi, kerma, parmesaaniraaste ja sokeriherneenpalot.
- Kaada ainekset uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäsavulohi, kerma, parmesaaniraaste ja sokeriherneenpalot.
Kaada ainekset uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.