Paistettuja ahvenia

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400-800 g ahven
  • ½ dl ruisjauho
  • ½ tl suola
  • valkopippuri
  • voi

Ahvenet ovat ihanaa kesäruokaa. Niistä on lupa nauttia niidenkin, joilla ei ole kesämökki järven rannalla. Ahvenia voi ostaa kaupan kalatiskiltä.

Paistettuja ahvenia
4 annosta

400-800 g perattuja ahvenia
½ dl ruisjauhoja
½ tl suolaa
valkopippuria maun mukaan

voita paistamiseen

Sekoita ruisjauhot, suola ja valkopippuri.
Kääntele ahvenet seoksessa ja paista kuumassa pannussa voissa.

Tarjoa seuraksi perunoita ja porkkanaraastetta.

Vinkki!
Valmista samaan tapaan muikut.
Puhko muikut kääntämällä pää irti ja vedä sisukset samalla ulos. Huuhtele, kuivaa ja käännä jauhoissa. Paista samaan tapaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: