Paistettua siikaa, peruna-punajuurisosetta ja kermaviilikastiketta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Suomusta ja fileoi siika, poista ruodot ja evät. Paista pannussa nahkapuoli ensin. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.
Keitä
paloitellut perunat perunasosetta varten suolalla maustetussa vedessä.
Höyrytä tai keitä punajuuret punajuurisosetta varten. (kaupassa myydään
myös valmiiksi höyrytettyjä punajuuria he-vi-osastolla, jossa ei siis
ole etikkaa tai muitakaan mausteita)
Paistettua siikaa, peruna-punajuurisosetta ja kermaviilikastiketta
(6-7 keskikokoista perunaa+ 1 iso punajuuri)
Valmista
perunasose normaaliin tapaan, soseuta punajuuri/punajuuret erikseen
yleiskoneen tai leikkurin terällä. Sekoita punajuurisose perunasoseen
joukkoon.
Kermaviilikastike:
1 prk kermaviiliä
1 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
suolaa
sitruunapippuria
tilliä
Sekoita kastikkeen ainekset ja laita kylmään maustumaan.