Paistettua seitä, katkarapuja, kantarellikastiketta ja perunasosetta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Paistettua seitä, katkarapuja, kantarellikastiketta ja perunasosetta
Tänään söimme pikalounasta pakasteseistä.
Paistoin hieman kohmeiset kalapalat kuumassa pannussa rasvassa ilman leivitystä. Maustoin kypsät kalat suolalla ja sitruunapippurilla. Päälle nostelin katkarapuja.
Kalojen paistuessa keittelin kastikkeen kantarelleista.
Silppusin 2 sipulia varsineen. Kuumensin rasvaa kasarissa ja lisäsin sipulisilpun ja silputtuja sieniä reilu 2 dl. Kääntelin seosta minuutin verran. Ripottelin pinnalle n ruokalusikallisen vehnäjauhoja ja sekoitin ne tasaisesti sienien joukkoon. Kippasin joukkoon 3 dl kermaa ja keittelin miedolla lämmöllä hieman vajaa kymmenen minuuttia.
Maustoin lopuksi suolalla.