Paistettua piikkihaita
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Citymarketin kalatiskiltä löytyy usein erikoisia kaloja, joita on vaihtelun vuoksi hauska kokeilla edes makupaloiksi.
Tällä kertaa "haaviin" tarttui reilu 200 grammainen, nyljetty piikkihai, joka tarvitsi vain paistaa.
Kalan liha oli valkoista ja mureaa ja maultaan mietoa.
Tämä kala tarjottiin salaatin kanssa.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- pala pala kurkkua
- 10 miniluumutomaattia
- 1 sipuli
- limetin mehua
- nokare voita TAI
- nokare margariinia
- 200-250 g piikkihaita
- suolaa
- lime-pippuria myllystä
Valmistusohje
- Paloittele kurkku pieniksi kuutioiksi, puolita miniluumutomaatit, viipaloi sipuli ohuelti
- Sipulista saat pahimmat "käryt" pois puristelemalla sipulirenkaita hetken aikaa kylmän veden alla.
- Laita salaattiainekset lautaselle ja purista päälle reilusti limettimehua.
- Kuumenna rasva pannussa. Paista piikkihai molemmin puolin miedolla lämmöllä.
- Mausta suolalla ja lime-pippurilla.