Paistettua lohta ja kantarelli-tuorejuustokastiketta

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

 

Paista lohi molemmin puolin kypsäksi pannulla, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Kantarelli-tuorejuustokastike

nokare voita
n 3dl kanttarelleja
1 sipuli silppuna
200g kantarellituorejuustoa
2 dl kermaa
suolaa

Sulata rasva kattilassa, paista silputtuja kantarelleja ja sipulia hetki.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja kerma, anna kiehahtaa. Mausta suolalla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä