Mozzarella-lohta ja valkosipulisia pepperoni-perunoita

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kala on terveellistä, mutta monet syövät sitä liian harvoin.
Ei tarvitse itse olla kalamies, jotta saisi tuoretta ja hyvää kalaa.
Nykyään kaupoista saa kalaa jos jonkinlaisessa muodossa: kokonaisena, fileoituna, suikaleina, kuutioina, maustamattomana tai maustettuna.

Lisää mausteeksi rohkeasti kokeillen lempimausteitasi tai osta kala valmiiksi maustettuna.

Mozzarella-lohta 4:lle

Marinadi:
2 rkl oliiviöljyä
1 tl sinapinsiemeniä
1/2 tl korianterinsiemeniä
1 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl jeeraa

800 g lohifile

2 kpl Royal Kuoretonta paahdettua paprikaa
1 pkt mozzarellajuustoa

Laita pieneen kulhoon öljy.
Jauha morttelilla sinapinsiemeniä ja korianterinsiemeniä murskaksi.
Kaada ne öljyn joukkoon.
Lisää suola, paprikajauhe ja jeera.
Levitä seos lohifileen pintaan ja anna maustua muutama tunti kylmässä.

Laita maustunut lohifilee uunivuokaan, leikkaa paahdetut paprikat pituussuunnassa suikaleiksi ja asettele kalafileen päälle.
Viipaloi mozzarella ja laita kalan pinnalle.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Valkosipuliset pepperoni-perunat

n. 1 kg uusia perunoita
vettä

3-4 Royal kreikkalaisella juustolla täytettyä pepperonia
2-3 rkl Royal kreikkalaisella juustolla täytetyn pepperonipurkin öljyä
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Keitä perunat melkein kypsiksi.
Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi lohkoiksi, leikkaa juustotäytteiset pepperonit viipaleiksi, hienonna valkosipulit.

Kuumenna pannussa pepperonipurkin öljyä, lisää perunat, pepperonit ja valkosipulit, kääntele muutaman minuutin ajan.

Tarjoa perunat mozzarella-lohen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä