Katkarapupasta parilalla

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Katkarapupasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju

Katkarapupasta maistuu vuodenajasta riippumatta. Voit valmistaa tämän helpon ja nopean arkeenkin sopivan juhlavan pastaruoan nopeasti. Kesäisin pasta valmistuu vaikka grillissä, mutta toki voit valmistaa pastan myös liedellä.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 250 g isoja katkarapuja (kuoreton)
  • 250 g kirsikkatomaatti TAI
  • 250 g miniluumutomaatti (vaihtoehto)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku Vihreäkeiju tilliä
  • Vihreäkeiju ruohosipulia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • chilihiutaleita
Lisäksi:
  • vettä
  • suolaa
  • 250 g tuorepastaa
  • n. 3 rkl oliiviöljyä

Ohje

  • Sulata katkaravut.
  • Litistä kirsikka- tai miniluumutomaatit työlaudalla veitsellä.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Puolita sitruuna.
  • Hienonna tilli ja halutessasi ruohosipulia.
  • Kuumenna oliiviöljyä parilapannulla tai muurinpohjapannussa (tai liedellä) ja laita pannulle katkaravut, tomaatit ja valkosipuli. Kääntele välillä.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilihiutaleilla.
  • Kiehauta vesi ja mausta suolalla.
  • Lisää tuorepasta ja keitä kolme minuuttia. Valuta.
  • Laita tuorepasta parilalle muiden ainesten joukkoon.
  • Purista sekaan sitruunanmehu.
  • Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.
  • Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.
  • Sekoita ja tarjoa katkarapupasta heti!
Katkarapupasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: