Katkarapuja kookoskastikkeessa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ghi
- voi
- kurkuma
- curryjauhe
- salottisipuli
- ruokokidesokeri
- kookosmaito
- katkarapu
Ruokokidesokeri
Ruokokidesokeri on fariinisokeria miedompi ja sävyltään vaaleampi, kuiva tumma kidesokeri.
Tämä sokeri sopii loistavasti marinadeihin ja makeuttamaan lämpimiä ruokia.
Ruokokidesokeri on valikoitua ruokoraakasokeria. Sisältää pieniä määriä sokeriruo’on
kivennäis-, hiven- ja aromiaineita.
Kaikissa Dansukker Ruokosokereissa on kansainvälinen Reilun
kaupan merkki. Reilun kaupan merkki on takuu siitä, että tuote on
tuotettu kansainvälisten Reilun kaupan kriteerien mukaan. Tuotteen
ostaminen parantaa perhetuottajien ja työntekijöiden työ- ja elinoloja
kehitysmaissa.

Tämän ruoan valmistukseen kuluu aikaa noin 15 minuuttia.
Mainio ateria iltapalaksi pikkunälkään.
Katkarapuja kookoskastikkeessa 2:lle
2 tl ghitä tai voita
1/2 tl kurkumaa jauheena
1/2-1 tl currya jauheena
3 salottisipulia
3/4 rkl ruokokidesokeria
1 tlk kookosmaitoa
300 g katkarapuja
Kuumenna ghi tai voi pannussa.
Lisää kurkuma, curry ja silputut salottisipulit, kääntele hetki.
Lisää ruokokidesokeri ja kookosmaito.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kastike sakenee.
Lisää sulatetut katkaravut.
Kuumenna.
Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin- tai basmatiriisiä.
Koristele annos korianterilla.