Katkarapu-herkku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tässä on todella nopea ja herkullinen ohje, vaikka sanonkin =) Sopii juhlapöytäänkin.
Katkarapu-herkku
500-600 g kuorittuja katkarapuja
n. 1 dl kuivattuja torvisieniä liotettuna
2 porkkanaa kuorittuna ja ohuiksi viipaloituina
2 tomaattia kuutioituna
1 rkl öljyä
1/2 dl makeaa chilikastiketta
2 dl vettä + 1/2 kasvis-, tai kalaliemikuutio tai ohjeen mukainen annostus fondia
250 g Flora fraichea
1 1/2 rkl maissijauhoja
1 dl tillisilppua
2 valkosipulinkynttä murskana
cayennepippuria
mustapippurirouhetta
Kuumenna
öljy wokissa ja paista sieniä ja porkkanoita viitisen minuuttia. Lisää
tomaatit, chilikastike, kalaliemi ja Flora fraiche. Kiehauta seos ja
anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia.
Sekoita maissijauhot pieneen vesitilkkaan ja kaada seos koko ajan sekoittaen liemeen, keitä, kunnes sakenee.
Lisää
katkaravut ja tilli. Mausta valkosipulilla, cayennepippurilla ja
mustapippurilla. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoa lisäksi riisiä ja halutessasi patonkia ja raikasta salaattia.