Kalagrillerit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kaupan kalatiskiltä löytyi hauskoja Järviseudun herkut -yrityksen makkaran muotoisia kalasta valmistettuja grillereitä.
Grillerit on helppo paistaa pannulla tai grillissä ja tarjota perunoiden ja salsan seurana. Mukavaa raikkautta kastikkeelle antaa kermaviilin joukkoon puristettu appelsiinimehu.
Kalagrillerit ja kermaviilikastike
1 pkt (4 kpl) Lohi-juustogrilleri (sisältää (kalaa 80%) lohi, hauki, sitruunapippuri, juusto, tilli, suola)
Kermaviilikastike:
200 g kermaviiliä tai alpro soya jugurtin kaltaista hapatettua soijavalmistetta
1-2 rkl appelsiinista puristettua mehua
sitruunapippuria
ripaus minttua
1/2 dl silputtua tilliä
Tomaattisalsa:
5 tomaattia
1 sipuli
1 omena
puolikkaan appelsiinin puristettu mehu
Grillaa Lohi-juustogrillerit pakkauksen ohjeen mukaan.
Tarjoa seuraksi raikasta kermaviilikastiketta.
Sekoita kermaviilin joukkoon appelsiinista puristettua mehua, sitruunapippuria, ripaus minttua ja silputtua tilliä.
Tarkista maku.
Kuutioi salsaa varten tomaatit, sipuli ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi.
Purista joukkoon appelsiinin mehua ja silppua halutessasi tuoreita yrttejä maun mukaan.