Juustokuorrutettua piparjuurilohta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Lohesta valmistettua ruokaa ei voi juuri pilata. Pienellä maustamisella
tai erilaisilla kuorrutteilla ja kastikkeilla siitä saa hyvinkin
monipuolisia aterioita.
Tämä ruoka maistuu varmasti juuston ystäville.
Juustokuorrutettua piparjuurilohta
1 kg lohifilee
suolaa myllystä
Santa Marian Yrttitarhan mausteseosta
2-3 tl piparjuuritahnaa tuubista (esimerkiksi Hengstenberg Merettina)
3 tomaattia viipaleina tai aurinkokuivattuja tomaatteja silppuna
2 1/2 dl Valion Ruokakerma Kolme Juustoa
150 g Cheddarjuustokuutioita tai -raastetta
Laita nahaton lohifilee uunivuokaan. Jos käytät kalaa jossa on nahka, laita nahkapuoli alaspäin.
Mausta suolalla ja Yrttitarhan mausteseoksella. Levitä pintaan piparjuuritahna.
Viipaloi pinnalle tomaatit tai ripottele päälle aurinkokuivattuja tomaatteja.
Kaada päälle ruokakerma ja juustokuutiot.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Tarjoa lisäksi perunoita tai perunasosetta.