Juustoinen tonnikalakastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Juustoinen tonnikalakastike

tilkka öljyä paistamiseen
1 iso sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tlk paseerattua tomaattia
3-4 tomaattia kuutioina
2,5 dl Valion kolmen juuston kermaa
Santa Marian Pasta Rossa -mausteseosta myllystä
(suolaa)
3-4 prk valutettuja tonnikalapaloja
basilikaa
1 pieni prk valutettuja ananaspaloja

Lisäksi: Parmesaaniraastetta ja Fettucine-nauhapastaa

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää paseerattu tomaatti, tomaattikuutiot ja kerma, mausta Pasta Rossa -mausteseoksella, kuumenna.
Lisää joukkoon valutetut tonnikalat, basilika ja valutetut ananaspalat, kuumenna.

Tarjoa lisäksi Fettucine-nauhapastaa ja Parmesaani-raastetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä