Juustoinen tonnikalakastike

Uusimmat reseptit
Advertising information
Juustoinen tonnikalakastike
tilkka öljyä paistamiseen
1 iso sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tlk paseerattua tomaattia
3-4 tomaattia kuutioina
2,5 dl Valion kolmen juuston kermaa
Santa Marian Pasta Rossa -mausteseosta myllystä
(suolaa)
3-4 prk valutettuja tonnikalapaloja
basilikaa
1 pieni prk valutettuja ananaspaloja
Lisäksi: Parmesaaniraastetta ja Fettucine-nauhapastaa
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää paseerattu tomaatti, tomaattikuutiot ja kerma, mausta Pasta Rossa -mausteseoksella, kuumenna.
Lisää joukkoon valutetut tonnikalat, basilika ja valutetut ananaspalat, kuumenna.
Tarjoa lisäksi Fettucine-nauhapastaa ja Parmesaani-raastetta.