Ahvenfilettä aurinkokuivatulla tomaatilla maustetussa ranskankermassa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ahvenfilettä aurinkokuivatulla tomaatilla maustetussa ranskankermassa

n. 0,5 kg vaaleita kalafileitä (esim kuha, siika, ahven)
suolaa
sitruunapippuria
3 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
(paprikajauhetta)
1 prk Flora fraiche

Paista
kalafileet pannulla molemmin puolin kypsäksi, mausta suolalla ja
sitruunapippurilla. Lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit,
valkosipuli, (paprikajauhetta) ja Flora fraiche. Anna hautua muutama
minuutti. Voit halutessasi ottaa kalat sivuun ja kiehauttaa kastikkeen ainekset erikseenkin ja nostaa kalafileiden päälle.

(Epähuomiossa
kippasin kastikkeeseen sipulisilpun, joka oli tarkoitettu muussin
joukkoon;)  Itse en siis laittaisi joukkoon tavallista sipulia, se ei
kyllä lue ohjeessakaan)

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä