Jauheliha-nuudelipaistos

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

74 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Vaikka nuudelit mielletäänkin tyhjäksi pikaruoaksi, ne kuuluvat olennaisena osana aasialaiseen keittiöön. Runsaasti kasviksia ja yrttejä lisäämällä saat ruoasta herkullista tarjottavaa niin arkiseen ruokapöytään kuin illanistujaisiinkin. Arkipöydässä ruoan täydentää nopeasti kypsyvä jauheliha.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • vesi
  • 200 g hokkei-nuudeleita
  • 2 rkl öljyä
  • 500 g jauhelihaa
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 paprika
  • 1 kesäsipuli
  • 3 kesäporkkanaa
  • 100 g mungin ituja
  • 1 rkl vahvaa chilikastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • mustapippuria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 ruukku tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Kiehauta runsas määrä vettä.
  • Ota kattila pois liedeltä.
  • Upota hokkei-nuudelit hetkeksi kiehuvan kuumaan veteen ja valuta. Nosta sivuun.
  • Kuumenna öljy.
  • Paista jauheliha ja valkosipulinkynnet.
  • Lisää inkivääri, paprika, kesäsipuli, porkkanat ja idut, kääntele hetki.
  • Mausta chilikastikkeella ja soijalla, sekä rouhitulla mustapippurilla.
  • Lisää joukkoon valutetut nuudelit ja paista hetken aikaa.
  • Silppua joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.
  • Nauti!
  • Vinkki! Gluteenitonta ruokaa valmistaessasi käytä nuudelien tilalla esimerkiksi gluteenitonta riisipastaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä