Lakkaparfait

  • 20 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
lakkaparfait
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

37 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Lakkaparfait on helppo valmistaa ja se säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja. Juhlava jälkiruoka, joka sopii erityisesti syksy- ja talvikauteen. Mikäli syksyn saaliiksi et itse saanut lakkoja, löydät niitä kaupan pakastealtaasta.

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 2 kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • 2 ½ dl Flora Vanillaa
  • 200 g lakkoja pakastealtaasta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl lakkalikööriä
LIsäksi:
  • lakkasiirappia

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota Flora Vanilla kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita vaahdot keskenään. Lisää joukkoon sulaneet lakat, mausta vaniljasokerilla ja lakkaliköörillä.
  • Kaada seos noin litran vetoiseen jäädyke- tai kakkuvuokaan. Laita pakastimeen yön yli.
  • Ota jäädyke sulamaan 10 minuuttia ennen tarjoilua. Kumoa.
  • Tarjoa lakkaparfaitin kanssa lakkasiirappia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä