King Konjac -sushipohja
KING Konjac -sushipohja korvaa valkoisen sushiriisin kalorit ja hiilarit. Valmiit sushit nautitaan aivan samalla tavalla, kĂ€sin tai puikoilla, kuin riisipalalle valmistettu. Mutta ominaisuuksiltaan KING Konjac -sushipohjat ovat aivan huikean erilaisia! Konjak-kasvista valmistettu sushipohja on erittĂ€in vĂ€hĂ€kalorista ja tĂ€ysin hiilihydraatitonta. Paloihin ei lisĂ€tĂ€ sokeria kuten âtahmean sushiriisiinâ valmistuksessa (sticky glutinous rice). Konjak-pohjan suutuntuma on hieman riisiĂ€ kevyempi ja irtonaisempi mutta muuten ne ovat yllĂ€ttĂ€vĂ€n samanlaisia. Muutaman nautitun palan jĂ€lkeen et huomaa nauttivasi lĂ€hes kalorittomia sushipaloja! KING Konjac -sushipalat on perinteisesti maustettu aidoilla japanilaisilla Tamanoi-riisiviinietikalla ja merisuolalla. Tiesitkö, ettĂ€: âą KING Konjac sushipohja ei sisĂ€llĂ€ hiilihydraattia ja kaloreitakin erittĂ€in vĂ€hĂ€n (2 kaloria / pala) âą KING Konjac sushipohjat sĂ€ilyvĂ€t 3 kuukautta huoneenlĂ€mmössĂ€. Ja avattuna 10 pĂ€ivÀÀ jÀÀkaapissa. âą KING Konjac sushipohja ei nosta verensokeria âą KING Konjac sushipalan kuitu (konjak-glukomannaani) edistÀÀ veren kolesterolitasojen pysymistĂ€ normaalina. Vaikutuksen saamiseksi nauti 4 grammaa konjak-kuitua eli 100 g tuotetta pĂ€ivittĂ€in. TĂ€mĂ€n mÀÀrĂ€n saa nauttimalla 6 KING Konjac sushipalaa. âą Konjak-kuitu (glukomannaani) edistÀÀ painonpudotusta. Vaikutuksen saamiseksi nauti 6 KING Konjac sushipalaa vĂ€hĂ€energisen ruokavalion yhteydessĂ€. âą KING Konjac sushipohja on runsaskuituinen âą KING Konjac sushipohja ei sisĂ€llĂ€ gluteenipitoisia viljoja âą KING Konjac sushipohja ei sisĂ€llĂ€ allergeenejĂ€ Konjak-kasvi (ison uuniperunan kokoinen mukulakasvi) tuotiin Japaniin yli 500 vuotta sitten Kiinasta. Juures sisĂ€ltÀÀ erityisen runsaasti vatsaystĂ€vĂ€llistĂ€ liukoista kuitua. Japanissa konjak-jauhoista valmistetaan konnyaku-hyydykettĂ€ jota kĂ€ytetÀÀn arvostetuissa perinneruuissa. Konnyaku-annoksia kuvaillaan varsinaiseksi lohturuuaksi. KING Konjac edistÀÀ yksittĂ€isen ihmisen hyvinvoinnin lisĂ€ksi koko maapallon hyvinvointia. Perinteinen riisinviljely aiheuttaa suuria metaanipÀÀstöjĂ€ ja kuluttaa huomattavan mÀÀrĂ€n vettĂ€. KING Konjac -sushipohja valmistetaan luomuviljellystĂ€ konjak-kasvista, joka ei tuota metaanipÀÀstöjĂ€. LisĂ€ksi viljelyssĂ€ kĂ€ytetÀÀn erittĂ€in vĂ€hĂ€n vettĂ€ verrattuna riisin viljelyyn. Konjak-tuotteet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle riisille ja viljoille, erityisesti niille, jotka etsivĂ€t kevyempiĂ€ ja terveellisempiĂ€ vaihtoehtoja.