Kotiin ja puutarhaan: preeco.fi

Julkaistu: 18.03.2021
Yhteistyö Preeco logo

Lähestyvä kevät ja kesä saavat ajatukset jo pihoille, parvekkeille ja mökeille. Oletko haaveillut näyttävistä pihakalusteista, rennosta sohvasta terassilla tai kauniista ja toimivasta aurinkovarjosta?

Katso lisää

Preecon valikoimista löydät myös uima-altaat, porealtaat, lemmikkitarvikkeet, ajoneuvot ja välineet urheiluun ja vapaa-aikaan, sisustustuotteita unohtamatta.

Katso lisää kesäkalusteita

Preeco.fi -sivustolta löydät runsaan määrän puutarhaan ja parvekkeelle sopivia kalusteita. Täydennä kesäkeitaasi paviljongilla, riipputuoleilla, aurinkosängyillä tai vaikka trampoliinilla. Ehkä tänä kesänä innostut virittämään oman pizzauunin ja valmistat herkkupizzat läheisillesi omalla kotipihalla. Laajasta valikoimasta löydät varmasti itseäsi miellyttävät tuotteet. Kotimainen verkkokauppa toimittaa tuotteet kotiovellesi nopeasti ja luotettavasti.

Katso lisää

Katso koko tuotevalikoima Preecon sivuilta.

Preecon etusivulle
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä