Haastattelussa kokki Henri Alen
(Kuva: Jukka Rapo)
Henri Alen on 31-vuotias, tv:stä tuttu kokki, joka pyörittää omaa catering-yritystään ja kokkaa kotona omalle perheelleen. Hellapoliisi otti selvää mitä Henrille kuuluu.
Millainen työhistoria sinulla on ravintola-alalta?
Työhistoriasta löytyy monenlaista laidasta laitaan. Viimeisimmät ravintolat olivat ravintola Nokka ja Savoy. Sittemmin olen työskennellyt cateringin parissa. Nykyään työskentelen omassa yrityksessä nimeltä Muru-dining Oy.
5. parsa
Kuinka monta henkeä perheesi ruokapöydässä istuu?
Millaista ruokaa valmistat yleensä kotona?
Mitä ruokakaapistasi löytyy aina varmasti?
Mitä ruokakaapistasi ei missään tapauksessa löydy?
Mielenkiintoisin työpaikkasi, miksi?
Tämänhetkinen ehdottomasti. Jos jokin menee pieleen, voi aina katsoa peiliin ja syyllinen löytyy!
Kukon heltat. Ei lempijuttujani!
Mitä työvälinettä ilman et tulisi toimeen?
Syötkö koskaan pikaruokapaikoissa tai tilaatko esimerkiksi pizzaa?
Millainen voisi olla sinun suunnittelema Ylioppilasjuhla/valmistujaisjuhlamenu seisovassa pöydässä?
Miten rentoudut?
Mitä Henri Alen tekee kahdenkymmenen vuoden kuluttua?
Luultavasti kokkaa samoja ruokia, mutta hiukan harmaantuneena!
Kiinnostuitko yhteistyöstä?
Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!