Esittelyssä kauppakeskus Arabian ravintolat

Julkaistu: 31.05.2021
Yhteistyö

Koronavuosi on kurittanut ravintolaelämää. Vaikeat ajat ovat kuitenkin tuoneet alalle myös hyvää. Kotiinkuljetuspalvelut ovat voimissaan ja hyvää ruokaa voi syödä turvallisesti omaan kotiin tai työpaikoille tilattuna.

KAUPPAKESKUS ARABIA sijaitsee vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kotoisan kokoinen kauppakeskus tarjoaa päivittäiseen elämiseen tarvittavat palvelut runsaalla ravintolatarjonnalla. Valikoimista löydät jokaiselle jotakin ja vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman kiinnostavan paikan. Auton voit jättää kauppakeskuksen parkkihalliin ja myös julkiset liikennevälineet tuovat kätevästi paikalle herkuttelemaan. Tukemalla ravintolapalveluita nyt, varmistamme niiden elinvoimaisuuden ja palvelut tulevaisuudessakin.

Hellapoliisi kävi tutustumassa Kauppakeskus Arabian monipuolisiin ravintoloihin ja kahviloihin.

MOMO & MORE

Arabian uusin ravintola on vain muutaman kuukauden ikäinen. Perhevoimin toimiva MOMO & MORE on läpi viikon avoinna oleva nepalilainen ravintola.

Päivittäin vaihtuva buffet-valikoima tarjoaa ruokaa sekasyöjille, kasvisruokailijoille ja vegaaneille. Jälkiruoaksi on tarjolla erikoisteetä ja mangolassia. Lounasajan jälkeen annoksia voi tilata runsaalta listalta. Annoksia voi ostaa myös mukaan tai tilata Woltin tai Foodoran kautta kotiin toimitettuna. Kotoisa MOMO & MORE sopii koko perheelle.

Lounasbuffetin hinta: 10,50 €

KUWANO

Arabian Kauppakeskuksen tuoretta ravintolatarjontaa edustaa sushia tarjoileva KUWANO. Viime marraskuussa avannut ravintola tarjoaa herkullisia susheja buffet-pöydästä viikon jokaisena päivänä. Lohinigireitä valmistetaan ennätystahtia keittiössä ja ruokaa voi ostaa myös kotiin take away -annoksina.

Sushien rinnalla buffetissa on myös herkullisia ja kauniita salaatteja. Annoksia voi tilata myös Woltin välityksellä. Kaunis ja viihtyisä ravintolasali henkii rauhallista tunnelmaa ja se soveltuu mainiosti koko perheelle.

Buffetin hinta:
arkisin lounasaikaan: 11,90 €
arki-iltoina: 12,90 €
La-Su: 14,90 €
Tilattuna tai kotiin kuljetettuna: 19,90 € /kg

Instagram: @kuwanosushi
Kotisivut: kuwano.fi

CHINA FLAVOR

CHINA FLAVOR tarjoaa kiinalaiseen tyyliin ruokaa koko perheelle. Lounasaikaan buffetpöytä on suosittu ja se tarjoaa salaattien lisäksi ruokaa kantonilaiseen ja sichuanilaiseen tyyliin. Tarjolla on myös à la carte -annoksia kasvisruokailijat ja vegaanit huomioiden. Noutoateriapaketin voi valita kasvis- tai lihavaihtoehdolla.

Kun haluat herkutella Etelä-Kiinalaiseen tapaan, tilaa dim sumeja, pieniä suupaloja, jotka nautitaan yleensä teen kanssa. Ruokaisat nyytit voit tilata niin katkaravuilla, kasviksilla kuin lihalla täytettynä. Voit tilata annokset myös Woltin tai Foodoran kautta kotiinkuljetettuna. Hyödynnä -30% alennus à la carte -listalta take away-annoksissa.

Buffetin hinta:
arkisin lounasaikaan: 10 € (klo 10.30-15)
Noutoateriapaketti: 10,90 € kasvis- tai lihavaihtoehdolla

CHICO’S ARABIA

Alakerran ravintolatarjontaa edustaa CHICO’S, joka on rento amerikkalaishenkinen ravintolaketju. Ruokalistaa on uudistettu ja annoksissa näkyy ruokatrendit. Reilun kokoiseen ja moniosaiseen ravintolasaliin mahtuu ruokailemaan turvallisesti. Kesän tullessa terassi palvelee asiakkaita. Arkisin lounasasiakkaat poikkeavat nauttimaan herkulliset ateriat listalta tai nappaavat aterian mukaansa. Foodora ja Wolt toimittaa annokset kotiovelle asti.

Iltaisin kanta-asiakkaat poikkeavat usein kauppareissullaan nauttimassa pientä purtavaa. Päivän menusta voi valita salaatin, kasvis- tai vegaanisen annoksen, grilliruokaa tai erilaisia burgereita. Tarjolla on myös à la carte -lista ja lapsille tehty oma lista. Terassille on suunnitteilla kesäksi kasvihuoneita, joihin voi tilata ruokaa ja nauttia olosta oman porukan voimin turvallisesti.

Somekanavat: @chicosravintolat

KOTIPIZZA ARABIA

KOTIPIZZA tarjoaa superherkulliset pizzat jokaiseen makuun. Kolme vuotta Arabian Kotipizzassa työntekijänä toiminut nykyinen yrittäjä on varsin tuore yrittäjä. Ravintola ja sen asiakkaat tulivat tutuksi ja Kotipizzasta tuli lopulta hänelle oma yritys.

Listalta löytyy runsas valikoima herkullisia pizzoja, joita voi tilata myös kotiin tai työpaikalle Kotipizzan omalla kotiinkuljetuksella. Lounastarjouksena saa pizzatilauksen yhteydessä juoman kaupan päälle. Tarjous on voimassa arkisin klo 14 asti. Kotiin toimitetun tilauksen voi tehdä verkossa osoitteessa kotipizza.fi

Instagram: @kotipizza

Kotisivut ja tilaukset: kotipizza.fi

ROBERT’S COFFEE ARABIA

Arabian kahvilatarjontaa edustaa ROBERT’S COFFEE ARABIA. Kahvila on alueella asuvien, opiskelevien ja työssäkäyvien olohuone, joka sopii kaiken ikäisille.

Herkullisten suolaisten ja makeiden kahvileivonnaisten lisäksi listalta löytyy smoothieita, rahkoja ja muita pieniä välipaloja. Tuotteet valmistetaan paikan päällä ja kulmakivinä on raikkaus, terveellisyys ja mahdollisimman alkuperäiset ainekset. Vaihtuva ruokalista takaa että myös lounaslista pysyy kiinnostavana. Runsaat kotiruoka-annokset voi nauttia suurempaan nälkään.

Lounaan hintaan kuuluu myös salaattipöytä. Salaattiannoksia voi tilata erikseen. Robert’s Coffee tarjoaa tietysti myös maittavat erikoiskahvit joko sellaisenaan tai herkullisen leivoksen kera. Myös koirat ovat kahvilaan tervetulleita. Wolt kuljettaa kahvilaherkut perille tilattuna.

Lounaan hinta: 10,00 €
Salaatit alk. 10,50
 

Instagram: @robertscoffeearabia

CIAO! CAFFE

CIAO! CAFFE sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa ja tarjoaa suolaiset ja makeat herkut mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi. Vitriinistä voit valita salaatteja, suolaisia leivonnaisia ja makeita herkkuleivonnaisia laadukkaita erikoiskahveja unohtamatta.
Kahvilan uusi erikoisuus on Suomeenkin rantautunut Bubble Tea, joita löytyy eri makuisina. Korkeasta lasista tarjoiltu juoma on alkujaan Taiwanista. Kylmän teejuoman pohjalla on sokerisiirapissa maustettuja tapiokahelmiä, jotka voit imaista suuren pillin läpi.

Kahvilan lempituote on tietysti paikan päällä valmistetut artesaanijäätelöt, joiden komeat huiput houkuttavat vitriinissä. Jäätelöä voit ostaa eri kokoisissa pakkauksissa kotiinviemiseksi ja yhteen pakkaukseen voi valita useampaakin makua.
Ciao! Caffessa viihtyvät koko perhe taaperosta vaariin.

Artesaanijäätelöt mukaan ostettuna
½ litraa 7,90 €
0,9 litraa 9,90 €
5 litraa 39,90
 

Instagram: @ciaocaffe1
Kotisivut: ciaocaffe.fi

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä