1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Oletko ajatellut, että vain hienoissa taloissa asuvat varakkaat ihmiset asennuttavat hälytysjärjestelmän koteihinsa?
Todellisuudessa meillä jokaisella on oma reviiri, joka on meille tärkeää, riippumatta sen rahallisesta arvosta. Arvoja on myös turvallisuuden tunne ja luottamus, että oma koti, mökki tai työpaikka on turvattu.

Kerron muutaman tarinan omasta elämästämme. Olin lähtenyt kokkailukurssille Helsingin keskustaan, kunnes sinne päästyäni sain kotoa hätääntyneen puhelun tyttäreltäni: ”Äiti, meillä on joku täällä sisällä.”

Tytär oli lukittautunut saunaan ja minä yritin selvittää kuka lähellä asuva tuttava voisi käydä tarkistamassa tilanteen. Lopulta ystävä meni paikalle, eikä asunnossa ollut ketään. Vastaavia tapauksia sattui meille muillekin perheenjäsenille ja itsellekin, ihan kuin kotona olisi kävellyt ihminen, rapistellut papereita ja laskenut vettä.

Koska perheemme on liikkuvaista ja välillä oleskelemme mökillä, teemme pitkiä työpäiviä ja aikana ennen koronaa reissasimme paljon maailmalla, kotikin oli usein tyhjä. Lapsen pelko olla kotona ja oma huoli lapsesta sai ajattelemaan hälytysjärjestelmää. Kuin tilauksesta kotimme ovella kävi Verisurelta henkilöitä tarjoamassa palvelua. Ja siihen lähdettiin, tämähän oli vastaus meidän tarpeeseemme. Olenkin aina sanonut, ettei meillä ole taidetta, arvoesineitä tai koruja, jonka vuoksi meille kannattaisi murtautua, mutta meillä on muuta, lapset ja koirat, ne suurimmat aarteemme. Miksen turvaisi heitä, kun se näin helpolla tavalla on mahdollista. Hälytykset voidaan asentaa nukkumaan mennessä ja sänkyyn voi ottaa mukaan Verisuren kauko-ohjaimen, jolla saa yhteyden suoraan hälytyskeskukseen, jos jotain sattuisi tapahtumaan, sekä hälytykset päälle ja pois.

Verisuren hälytysjärjestelmälle on ollut paikkansa myös työtiloissamme. Perustimme joitakin vuosia sitten sisustusliikkeen, johon oli juuri tilattu kymmenillä tuhansilla euroilla tavaraa. Ne kaikki olivat vielä purkamatta kauppamme tiloissa. Liikkeessä ei ollut hälytyksiä. Murtovaras oli tullut yöllä ja pyrkinyt sisään naapuriyritykseen meidän tilamme kautta. Naapurilla oli onneksi Verisuren hälytysjärjestelmä ja sen seurauksena vahinkomme jäi vain yhteen varastettuun kaiuttimeen, sillä hälytysten lauettua henkilö lähti tiloista vikkelästi. Seuraavana päivänä soitin Verisurelle ja sain paikalle ammattimiehen kartoittamaan tarpeemme. Vuokraamme myös juhlatilaa, joka on suojattu erilaisin Verisuren laittein ja tämä on meille ollut aivan elinehto. Joskus asiakkailta jää ovet yöllä auki, mutta silloin voimme olla varmoja, ettei kukaan mene sisään tietämättämme, kun käytössä on hälytysjärjestelmät ja kamerat.

Korona-aikana ulkomaanmatkat jäivät välistä ja tulimme hankkineeksi pienen ja vaatimattoman mökin. Oli selvää, että hälytykset haluttiin myös sinne. Suojan ja turvan lisäksi niistä on muutakin iloa. Voimme hälytysjärjestelmän tukena olevien valvontakameroiden välityksellä tarkkailla mökin ympäristöä kotoa käsin puhelimen sovelluksen avulla. Kamerat hälyttävät reaaliajassa, mikäli pihaan ilmestyy auto, ihminen tai eläin asettamiemme aktiivisuusalueiden ansiosta. Voimme tarkkailla pihapiiriä ja näemme onko tullut esimerkiksi myrskytuhoja. Kameroista on myös kiva seurata mökkipaikkakunnan säätä, joka saattaa olla hyvin erilainen kuin kotona. Laitteiden avulla voimme tarkkailla myös mökin sisälämpötilaa ja kosteusprosenttia.

Ja kun itse olemme mökillä, voimme seurailla puhelimen välityksellä ovatko lapset tulleet ajoissa kotiin, sillä hälytysten poiskytkennästä ja päälle laittamisesta tulee aina ilmoitus Verisuren sovellukseen.

Asentajat ovat erittäin miellyttäviä, ammattitaitoisia ja he hoitavat työnsä sovitusti ja jämptisti. Ja jos ongelmia ilmenee, he saapuvat pian katsomaan missä on vika.

Voin erittäin lämpimästi suositella Verisuren palveluita kaikille asuinpaikkaan katsomatta. Nyt voimme nukkua yömme rauhassa tai lähteä lomailemaan, sillä tiedämme mitä kotona, töissä ja mökillä kulloinkin tapahtuu.

Yhteistyössä: