Mustikkavispipuuro

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

200 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 6-8 Annosta
mustikkavispipuuro

Mustikkavispipuuro yhdistää kesän makeat marjat ja pehmeän mannapuuron nostalgiseksi herkuksi, joka sopii moneen hetkeen. Sen raikas maku ja samettinen koostumus vievät ajatukset lapsuuden kesiin ja suomalaisen luonnon äärelle – yksinkertainen, mutta hurmaava klassikko.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 l vettä
  • ½ l mustikoita
  • 1 ½ -2 dl  mannasuurimoita
  • 1 dl talous- TAI
  • 1 dl ruokokidesokeria (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan vesi ja mustikat, anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia
  • Lisää höyryävään nesteeseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen mannasuurimot.
  • Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri.
  • Vaahdota jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  • Käytä eri marjoja vaihdellen tai sekoituksina!

Kauppalista

Yhteistyössä