Vihreäkeiju tuo kotimaisen romainesalaatin kauppojen hyllyille

Julkaistu: 08.06.2023

Erityisen mehukas ja rapea romainesalaattilajike on löytänyt tiensä Vihreä Keijun salaattivalikoimaan. Uusi salaatti on kesän ehdoton suosikkisalaatti, joka kuuluu tutun caesarsalaatin perusainesosaan!

Katso salaattireseptejä täältä: https://vihreakeiju.fi/reseptit/

Maultaan makeahko ja hyvin säilyvä romainesalaatti sopii mainiosti erilaisiin salaattisekoituksiin, sen rapean rakenteen ja mehukkaan maun vuoksi. Vihreä Keijun romainesalaatissa on leveät ja paksut lehdet

Salaattia kiertotalouden voimalla

Honkatarhat Oy kasvattaa Vihreä Keiju -brändin salaatteja Honkajoen 4,1 hehtaarin tarhoilla vastuullisesti kiertotalouteen nojautuen ja teknologiaa hyödyntäen. Kirkkokallion energiapuisto tunnetaankin kiertotalouden edelläkävijänä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.
Vihreä Keijun arvomaailma perustuu puhtaisiin sekä kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Ympäristöä kunnioittavat, kestävät käytännöt näkyvät Vihreä Keijun toiminnassa monella eri tapaa, kuten uusiutuvien energialähteiden käytössä ja jätteiden mahdollisimman tehokkaassa kierrätyksessä. Tuotteiden kasvuolosuhteet pidetään aina optimaalisena ja niiden laatua seurataan kylvöstä sadonkorjuuseen, sekä aina siihen hetkeen asti, kun tuotteet lähtevät asiakkaalle. Siksi Vihreä Keijun tuotteet ovat erityisen vastuullinen kotimainen valinta. Honkatarhat on ulkopuolisesti auditoitu IP Sigill Kasvikset + Ilmasto sertifikaateilla ja IP Sigill Työehdot -sertifikaateilla.

Teksti: vihreakeiju.fi

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme