Uutuuskirja: Airfryer – Maukkaampaa & terveellisempää (Readme.fi)

Julkaistu: 24.01.2023
Sari Spåra: Airfryer

Sweetfoodomine.com -sivuston reseptinikkari Sari Spåra on julkaissut jo lähes 20 keittokirjaa!
Hän on sekä kehitellyt sivuston ja kirjojen reseptit sekä myös kuvannut ne.

Nyt kauppojen hyllyille on ilmestynyt Airfryer - Maukkaampaa & terveellisempää -keittokirja, jonka teossa on ollut mukana myös Ozzy Spåra. Kirjassa on yli 70 erilaista maistuvaa ja kekseliästä reseptiä aina kalaresepteistä aamiaisresepteihin. Toki mukana on myös vinkkejä laitteen käyttöön sekä esimerkiksi erilaisten raaka-aineiden kypsymisläpötilat ja ajat.

Kirja on kovakantinen ja siinä on noin 200 sivua. Taiton on tehnyt Gomedia Oy.

Kustantajan esittelyteksti:

Ilmafriteerauskeitin, tuttavallisemmin Airfryer on vakiinnuttanut paikkansa meidän keittiöissämme. Ja niille tiedoksi, jotka vasta ovat tutustuneet tai saaneet tämän laitteen, tämä ei ole mikään hetken villitys vaan hyödyllinen laite ruoanvalmistukseen.

Tämän kirjan ohjein saat täyden hyödyn irti omasta Airfryeristasi. Nautit samalla terveellisemmästä friteeratusta ruoasta, joka on rapeaa pinnalta ja mehevää sisältä ja sisältää vähemmän rasvaa.Löydät runsaasti inspiraatiota ruoanlaittoon ja leivontaan sekä opit Airfryerin optimaalisen käytön.

Kirjan kaikissa resepteissä on helpot ainesosat ja reseptit on kirjoitettu mahdollisimman helposti, jotta niitä on jokaisen helppo seurata.

Tulet yllättymään kuinka paljon nopeampaa, helpompaa ja terveellisempää on valmistaa Airfryerissa. Kirjasta löydät myös next-level vinkkejä! Kun olet oppinut käyttämään Airfryeriasi, et voi ymmärtää kuinka olet koskaan edes pärjännyt ilman sitä keittiössäsi.

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä