Uutuus keittiöön: Fiskars All Steel

Julkaistu: 02.05.2022
Fiskars All Steel veitset

Fiskars All Steel on tehty onnellisiin, terveellisiin ja vastuullisiin keittiöihin

Ruoanlaitosta inspiroituvat ihmiset ovat yhä tietoisempia siitä, miten tehdä terveellisiä ja kestäviä valintoja, jotka yhä maistuvat hyvältä. Kestävyys, korkea laatu ja ominaisuudet, jotka kannustavat laadukkaaseen ja vastuulliseen ruoanlaittoon, ovat tärkeitä tekijöitä valitessamme ruoanlaittovälineitä, joihin haluamme sitoutua.

Fiskars All Steel -sarjaan kuuluvat veitset sekä keitto- ja paistoastiat ovat saatavilla syyskuussa 2022 osoitteessa fiskars.fi.

Uuden Fiskars All Steel -sarjan veitset sekä keitto- ja paistoastiat on suunniteltu lämpimiin, onnellisiin keittiöihin, jotka ovat täynnä tuoreiden raaka-aineiden, inspiroivien reseptien sekä ruoanlaiton tuomaa hyvää mieltä ja iloa. Sarja on tehty ihmisille, jotka huolella valitsevat tuoreita, terveellisiä aineksia hyvää tekeviin ja hyvänmakuisiin annoksiin, ja jotka kaipaavat ruoanvalmistustuotteiltaan kestävyyttä ja ekologisuutta. Ihmisille, jotka todella nauttivat luovasta, keskittyneestä ruoanlaitosta.

Merkittävä osa ruoanlaiton nautittavuudesta tulee siitä, että tiedämme keittiöissämme tekemiemme valintojen auttavan osaltaan paremman ja terveellisemmän tulevaisuuden luomisessa niin itsellemme, perheillemme kuin yhteisöillemme ja planeetallemmekin.

Fiskars All

Fiskarsin tuotteet on suunniteltu kestämään. Pinnoittamattomat pannut ja keraamisesti pinnoitetut pannut ovat entistä suositumpia, ei pelkästään niiden kestävyyden ja erinomaisten paisto-ominaisuuksien vuoksi, vaan myös niiden pitkäikäisyyden ansiosta. Tuotteita on turvallista käyttää myös korkeissa lämpötiloissa, eivätkä ne sisällä muovia tai fluorideja.

All Steel -keitto- ja paistoastiat valmistetaan Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla. Ne on tehty ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja raaka-aineista 90% on kierrätettyjä. Kaikki All Steel -tuotteet ovat itsessään 100% kierrätettäviä.

Tuotteiden ajaton, elegantti muotoilu antaa ruoalle tilaa loistaa. Niiden kestävyys ja korkea laatu täydentyvät erinomaisilla ruoanlaitto-ominaisuuksilla, kuten huippuunsa hiotulla tasapainolla ja veitsien leikkuukyvyllä. Teräs on materiaalina hygieeninen ja tuotteet on helppo puhdistaa.

Fiskars All Steel auttaa tekemään harkittuja ratkaisuja keittiöissämme. Taidolla erityisen kestäviksi valmistetut tuotteet mahdollistavat sen, että nautimme enemmän kuluttamalla vähemmän.

Suunniteltu kestämään

  • Matalampi hiilijalanjälki, sillä keitto- ja paistoastiat on valmistettu 90% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä.
  • Keitto- ja paistoastioiden kestävä tuotantotapa vähentää jätteen määrää jopa 80%, raaka-aineita käytetty erityisen harkiten.
  • 100% kierrätettävät pakkaukset, tehty muovittomista uudelleenkäytettävistä materiaaleista.
  • Erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Tuotteilla on 25 vuoden takuu (ei koske pannun pinnoitetta).
Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme