Tefal Painekattila

Julkaistu: 14.03.2010

Testasin paljon kehuttua Tefalin painekattilaa. Täytyy sanoa, että se on aivan erityisen oivallinen hankinta silloin, jos
haluat valmistaa ruoan helposti, tai jos mieltäsi vaivaa, ettet ole saanut aikaiseksi valmistaa pitkää haudutusta vaativia liharuokia.

Resepti

Tämä ruoka on helppotekoinen ja sen kehtaa nostaa juhlapöytäänkin tarjolle. Voit halutessasi lisätä joukkoon erilaisia juureskuutioita.

Katso resepti

Painekattilan käyttäminen on helppoa. Pakkaus sisältää tarkat ohjeet, mutta  asia etenee suunnilleen näin. Laita kattilaan kaikki ruokaan tulevat ainekset. Lihapalat voit esipaistaa pannulla ennen kattilaan laittoa. Joukossa tulee ehdottomasti olla myös 1-2 dl vettä.
Kansi asetetaan tiiviisti päälle ja keittolevy laitetaan suurimmalle teholle. Kun kannen venttiilistä alkaa tulla höyryä, on paine kattilassa kasvanut riittäväksi ja keittolevyn tehoa lasketaan, kunnes höyryn muodostuminen loppuu. Painekattila lyhentää kypsymisaikaa oleellisesti. Liharuoat, jotka vaativat uunissa kypsyäkseen usean tunnin kypsennysajan, valmistuvat painekattilassa jopa alle tunnissa.
Kun ruoalle valitsemasi valmistuaika on tullut täyteen, sammuta levy ja päästä paine venttiilin kautta varovasti pois. Vasta tämän jälkeen avaa kansi.

Kokeilin helppoa ja vähän raaka-aineita vievää tomaattista palapaistia, jonka suuret lihapalat kypsyivät uskomattoman mureaksi vain 50 minuutissa. Kattilaan kuuluu myös höyryritilä, jolla voit höyryttää kasvikset tai äyriäiset. Vaikka painekattilalla onkin hieman hintaa, se on upea kimppalahja hankittavaksi keittiössä viihtyville ihmisille. Suosittelen lämpimästi!

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä