Täysin uudenlainen chia-välipala

Julkaistu: 29.11.2021
Yhteistyö Foodin logo
Chia Good

Foodinin ainutlaatuiset Chia Good -välipalat saapuivat kauppoihin monipuolistamaan suomalaisten välipalahetket kautta maan!

 

Täyttävät ja monipuoliset chia-siemenet ovat jo pitkään kuuluneet Foodinin valikoiman suosikkituotteisiin niiden ravinteikkuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Idea valmiista, lusikoitavasta chia-välipalasta oli hautunut Foodinilla jo vuosia, ja Suomalainen menestysresepti –ohjelmaformaatissa unelmista tehtiin vihdoin totta. Täysin uudenlaiset Chia Good -välipalat lanseerataan yksinoikeudella S-ryhmän ruokakaupoissa 26.8. kautta maan.

Chia Good -välipalat valmistuvat vain luonnon omista raaka-aineista, ilman lisättyä sokeria. Omega 3 –rasvahappoja sisältävät ja runsaskuituiset chia-siemenet tekevät tästä välipalasta tehokkaan pikkunälän taittajan, ja ne turvotetaan valmistusvaiheessa herkulliseksi, pehmeäksi herkuksi Foodinin asiakkaille tuttujen kookosveden ja kookosmaidon avulla.

Kolme marjaa, Mango ja Sitruuna ovat valmiita lumoamaan asiakkaat

Makuvaihtoehtoja kehitettiin kolme, jotta jokainen löytäisi suosikkinsa:

Kolme marjaa, jossa välipalan marjapitoisuus on 20%! Ihastuttava sekoitus vadelmaa, mansikkaa ja mustikkaa lumoaa niin pienet kuin suuretkin herkkusuut.
Kauniisti kerroksittain valmistettu Mango sisältää 20% aitoa, trooppista mangoa, joka vie makumatkalle kauas sademetsiin, ja tekee välipalahetkestä suorastaan esteettisen nautinnon.
Sitruuna saa raikkaan, sitruksisen makunsa aidosta sitruunan hedelmälihasta, jota sisällytimme välipalaan runsaasti – tämä herkku virkistää ja piristää harmaanakin sadepäivänä.

Chia-good MANGO

Pehmeä, trooppinen Mango chia-välipala sisältää 20% aitoa mangoa.

Ainesosat:
Vesi, kookosvesi*, mango* 20%, kookosmaito*, chia*, tapiokatärkkelys*, sitruunatäysmehutiiviste*, merisuola, luontaiset aromit

*= luomu

Katso kaikki Chia-good tuotteet

Chia Good -välipalat auttavat Foodinin missiossa rakentaa parempaa ruokakulttuuria

Kylmähyllyyn saapuminen on Foodinille uusi virstaanpylväs matkalla kohti parempaa huomista. Monipuolistamalla valikoimaamme tarjoamme asiakkaillemme entistä enemmän parempia vaihtoehtoja päivän kaikille aterioille.

Chia Good -välipaloille on helppo povata menestystä etenkin kasvipohjaisten välipalojen ystävien keskuudessa, mutta Foodinin tavoite on lopulta saavuttaa kaikki suomalaiset ruokavaliosta riippumatta. Chia Good on välipala, joka sopii kaikille, ja on erinomainen lisä päivittäiseen terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon.

Teksti ja kuva: Foodin

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä