Russell Hobbs SatisFry Air -ilmafriteerauskeittimet

Julkaistu: 25.02.2024
airfryer

Airfryerit kiinnostavat monia. Millainen tuote sopii juuri Sinulle ja minkäkokoinen sopii eri talouksille? Nämä Airfryerit ovat tulleet markkinoille 2023 keväällä, joten niitä löytyy hyvin eri kauppojen valikoimista

Brittiläisen Russell Hobbs SatisFry Air -tuoteperheestä löytyy sopiva airfryer kaikenkokoisiin kotitalouksiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Satisfry Air -valikoimaan kuuluu neljä keitintä: monikäyttöinen Air&Grill Multicooker, jossa on airfryerin lisäksi myös grilli ja haudutuspata, SatisFry Large, Medium ja Small.

Maistuvaa ruokaa kevyemmin, nopeammin ja energiatehokkaammin

Airfryer-tekniikka rapeuttaa, ruskistaa ja paistaa. Satisfry Air -ilmafriteerauskeittimissä öljyä ei tarvita juuri lainkaan, joten ruoka valmistuu kevyesti. Airfryerissä valmistettu liha
ja kala säilyttävät myös luonnollisen mehevyytensä ja makunsa. Airfryerissa ruoka valmistuu nopeasti ja helposti ilman vaivaa ja sotkua, ja useiden eri esiasetettujen ohjelmien ansiosta et voi epäonnistua. Russell Hobbs SatisFry Air -airfryerit lyhentävät kypsennysaikaa, ja voit säästää jopa 68 prosenttia sähköä. Laitteiden puhdistus on myös helppoa, sillä osat voidaan pestä astianpesukoneessa.

Russell Hobbs SatisFry Air & Grill

on varsinainen multitalentti, sillä siinä on airfryerin lisäksi grilli ja haudutuspata. Erittäin helppokäyttöisellä monitoimikeittimellä valmistat kaikki lempiateriasi kädenkäänteessä. Voit valita seitsemästä eri valmistusvaihtoehdosta. Suosittu airfryer -toiminto tarjoaa täydellisen ratkaisun, kun haluat herkullista ja terveellistä ruokaa, ilman rasvaa. Herkulliset pataruoat valmistuvat hitaasti hauduttamalla. Monitoimikeittimellä onnistuu myös paistaminen, leivonta, ruskistaminen, grillaus ja ruoan lämpimänäpito. SatisFry Air & Grill -monitoimi airfryerissa on suuri 5,5 litran astia, jolla voi valmistaa aterioita suuremmallekin joukolle. Monitoimikeittimeen on saatavissa erikseen varaosana paistoastia.

SatisFry Air & Grill -monitoimi airfryerissä ruoka valmistuu jopa 76 % nopeammin kuin perinteisessä uunissa, ja se säästää jopa 44 % sähköä verrattuna perinteiseen uuniin. Astianpesukoneen kestävässä keittoastiassa on tarttumaton pinnoite, joka on jopa kolme kertaa kestävämpi kuin tavalliset tarttumattomat pinnoitteet. Russell Hobbs SatisFry Air & Grill -monitoimikeitin kierrättää tehokkaasti ilmaa jopa 260 °C:n lämpötilassa. Kun grillaat, lopputuloksesta tulee täydellinen ylhäältä ja alhaalta tulevan tasaisen lämmön ansiosta.

Ominaisuudet:
– toiminnot: airfryer, haudutus, paistaminen, ruskistus, grillaus, leivonta ja lämpimänäpito
– 5,5 litran kapasiteetti, täysi astia tarjoaa 2,5 kg:n kapasiteetin ja 800 g:n suositellaan käytettäväksi parhaiden ruskistustulosten saavuttamiseksi. Jätä riittävästi tilaa ainesten ympärille. Näin kuuma ilma pääsee kiertämään tehokkaimmin.
– tuuletin kierrättää kuumaa ilmaa 360°
– säädettävä lämpötila (60-260°C)
– automaattinen sammutustoiminto
– valmiustilan äänimerkki
– ylikuumenemissuoja
– liukumattomat tassut laitteen pohjassa
– digitaalinen kosketusnäyttö, jolta näkyy yhdellä silmäyksellä valittu kypsennysmenetelmä, lämpötila ja valmistusaika. Näyttö on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Russell Hobbs SatisFry Air Large airfryer

SatisFry Air Large -ilmafriteerauskeittimellä voit valmistaa jopa 2,1 kg ranskalaisia huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin perinteisellä friteerauskeittimellä tai uunissa. Valittavissa on 7 eri kypsennysvaihtoehtoa. SatisFry Air Large -airfryer valmistaa ruoan jopa 82 % nopeammin kuin perinteisessä uunissa kypsennetty ruoka, ja se säästää jopa 48 % sähköä tavanomaiseen uuniin verrattuna.

Ominaisuudet:
– 7 eri esiasetettua kypsennystoimintoa
– 5 litran tilavuus
– säädettävä lämpötila, erittäin tarkka lämpötilan säätö aina 200 °C:een asti
– 60 minuutin ajastin
– automaattinen sammutustoiminto
– valmiustilan äänimerkki
– ylikuumenemissuoja
– liukumattomat tassut laitteen pohjassa
– Digitaalinen kosketusnäyttö, jolta näkee yhdellä silmäyksellä valitun kypsennysmenetelmän, lämpötilan ja valmistusajan. Näyttö on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.
– Kätevä Cool Touch -kantokahva pysyy viileänä ja suojaa käsiä kuumuudelta, jos sinun on siirrettävä airfryeriä.

Russell Hobbs SatisFry Air Medium airfryer

Russell Hobbs SatisFry Air Medium -ilmafriteerauskeittimessä on varmuudella kaikki, mitä tarvitset herkullisen ruoan valmistamiseen. Voit valita mieleisesi kymmenestä eri kypsennysvaihtoehdosta. Ulkomitoiltaan pienikokoinen SatisFry Air Medium vie vain vähän pöytätilaa ja se mahtuu kätevästi myös keittiön kaappiin. SatisFry Air Medium -airfryer valmistaa ruoan jopa 82 % nopeammin kuin perinteinen uuni, ja se säästää jopa 46 % sähköä tavanomaiseen uuniin verrattuna.

Ominaisuudet:
– 4 litran tilavuus, parhaan ruskistustuloksen saavuttamiseksi suositellaan 500 g annoksia
– 10 esiasetettua kypsennysohjelmaa
– jopa 46 % energiansäästö
– Ravistelumuistutus ilmoittaa kypsennysjakson puolivälissä ja on tarkoitettu sellaisille ruuille kuten sipsit ja nugetit, jotka tarvitsevat ravistelua herkullisen rapeuden aikaansaamiseksi.
– digitaalinen kosketusnäyttö
– ajastin ja automaattinen sammutus 20 sekunnin kuluttua
– lämpötilan säätö, erittäin tarkka lämpötilan säätö aina 220 °C:een asti
– ylikuumenemissuoja
– pienikokoinen ( korkeus 25,6 cm, leveys 34 cm, syvyys 25,2 cm)

Russell Hobbs SatisFry Air Small airfryer

Pienikokoinen SatisFry Air Small sopii loistavasti sinkkutalouksille, joita Suomessa on noin 1,3 miljoonaa. SatisFry Air Small valmistaa ruoan jopa 78 % nopeammin kuin perinteisessä uunissa kypsennetty ruoka, ja sillä voi tehdä kerralla esimerkiksi jopa 700 grammaa herkullisia ranskalaisia.

Ominaisuudet:
– 7 eri esiasetettua kypsennystoimintoa
– 1,8 litran tilavuus: 250-300 g on suositeltava määrä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit valmistaa kerralla enintään 700 g.
– erittäin tarkka lämpötilan säätö aina 200 °C:een asti
– astianpesukoneessa pestävät osat
– 60 minuutin ajastin
– automaattinen sammutustoiminto
– valmiustilan äänimerkki
– ylikuumenemissuoja
– liukumattomat tassut keittimen pohjassa
– digitaaliselta näytöltä yhdellä silmäyksellä valittu kypsennysmenetelmä, lämpötila ja valmistusaika. Näyttö on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Brittiläinen Russell Hobbs tarjoaa koteihin viimeisintä designia ja tyyliä edustavia innovatiivisia keittiökoneita. Valikoimaan kuuluu mm. kahvin- ja vedenkeittimiä, leivänpaahtimia sekä erilaisia ruuanvalmistuksessa tarvittavia laitteita.

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä