Kuivattu hapanjuuri -jauheseos ja nopea pizzahiiva

Julkaistu: 23.03.2022
Kuivattu hapanjuuri ja nopea pizzahiiva

Uudella Dr. Oetkerin Kuivatulla hapanjuurella hapanjuurileivonta on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Dr. Oetker Kuivattu hapanjuuri -jauheseos sisältää sekä kuivatun hapanjuuren että kuivahiivan. Hiiva ruokkii hapanjuurta ja saa leivän kohoamaan ennätysnopeudella. Täydelliset hapanjuurisämpylät valmistuvat vain kahdessa tunnissa. Dr. Oetker Kuivattu hapanjuuri sopii myös pullien ja muiden makeiden herkkujen leivontaan.

Kotitekoinen pizza on kaikkien lempiruokaa, mutta ei valmistu ihan käden käänteessä, koska taikinan kohottaminen vie aikaa. Ratkaisuna tähän toimii Dr. Oetkerin uusi Nopea pizzahiiva, jolla voi valmistaa pizzataikinan muutamassa minuutissa. Dr. Oetker Nopea pizzahiiva sisältää leivinjauheen. Tarvetta kohottamiselle tai vaivaamiselle ei ole, pizzataikina nousee uunissa.

Pizzapohja - pizzataikina

Pizzapohja

Mikäli haluat tehdä esimerkiksi pizzapohjan itse, reseptin löydät linkistä.

Pizzapohja
Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme