Maistuva uutuus: Herkkujuustolan Aina-juusto

Julkaistu: 20.12.2022
aina-juusto

Herkkujuustola tuo alkuvuonna 2023 kauppojen hyllyille Aina-juuston, uutuuden, joka tarjoaa kuluttajille astetta paremman arkijuuston. Sveitsiläistä juustoperinnettä, suomalaisia lähiraaka-aineita ja aitoa käsityötä yhdistävä Herkkujuustola on kehittänyt Aina-juuston täydentämään herkuttelujuustojen valikoimaansa juustolla, joka vastaa suomalaisten kuluttajien juustotottumuksiin. Herkkujuustolan uutuusjuusto tuo sopivasti uudenlaisen makuprofiilin suomalaisten arjen ruokapöytiin ja arkiruokiin.

Maistuva makuprofiili

Aina-juuston tuotekehityksessä ensisijaisena lähtökohtana on ollut se, mikä puhuttelee suomalaista kuluttajaa. Helppokäyttöisyytensä ja kilpailevista tuotteista sopivasti eroavan makuprofiilinsa ansiosta Aina tuo kuluttajien ruokapöytään vaihtelua ja soveltuu erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Aina-juusto on helposti höylättävä ja luonnostaan laktoositon juusto.

Herkkujuustola 20v

Herkkujuustola on kasvanut kahdessa vuosikymmenessä merkittäväksi herkuttelujuustojen valmistajaksi Suomessa. Luonnollinen jatko pitkäjänteiselle työlle oli kehittää juusto, joka tuo uusia makuelämyksiä niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille ja istuu samalla helppoon arkikäyttöön.

– Tuotekehittelyssämme haemme ennen kaikkea makuja, jotka tuovat hymyn huulille. Olemme maistattaneet Aina-juustoa omassa ravintolassamme ja juustomyymälässämme Häijäässä ja palaute on ollut valtavan positiivista. Siksi uskomme, että käsissämme on hittituote, joka löytää nyt laajan levikin ansiosta tiensä suomalaisten ruokapöytiin ja jokapäiväiseen käyttöön, toteaa Herkkujuustolan toimitusjohtaja ja juustomestari Peter Dörig.

 

aina-juusto

Aina-juusto etiketti

Herkkujuustola tuo alkuvuonna 2023 kauppojen hyllyille Aina-juustouutuuden.

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä