Fazerin uutuudet – kaikille jotakin

Julkaistu: 29.08.2023

Lähde: tiedote

Fazer saa joulun maistumaan
Makeiset ovat keskeinen osa suomalaista joulunviettoa. Suklaalla, marmeladeilla ja sokerimakeisilla herkutellaan sallivammin kuin monena arkisempana ajankohtana, ja etenkin konvehteja ja muita laadukkaampia makeisia annetaan paljon myös lahjaksi. Joulun makeisvalinnoissa korostuvat kotimaisuus ja perinteiset tuotteet ja brändit, mutta myös uutuuksia kokeillaan hanakasti. Fazerin konvehdeista löytyy tuttuja ja laadukkaita makuja monienkin vuosien takaa, mutta myös sesongin ihanat uutuudet kuten silkkisen pehmeä Karl Fazer Silky Vanilla ja Finlandia suklaakonvehdit sopivat yhteiseen joulun tunnelmointiin.

Joulun sesonki poikkeaa monin tavoin muusta vuoden kulusta. Joulun ruokavalinnoissa korostuvat perinteet ja rakastetut suosikit, ja myös herkuilla on vahva jalansija suomalaisessa joulunvietossa. Joulumakeisilta haetaankin etenkin tuttuutta ja varmuutta – kuluttaja kaipaa perinteiden tuomaa turvaa, itselleen varmasti hyväksi tietäväänsä vaihtoehtoa. Myös uutuuksilta toivotaan luottamusta herättävää perinteisyyttä – kuluttaja valitsee mielellään tutun maun uudessa muodossa tai uuden maun tutussa muodossa. Makeita herkkuja kaivataan niin rentoon herkutteluun perheen tai läheisten ystävien kesken kuin luomaan joulun tunnelmaa juhlaviin hetkiin. Runsaus, vaihtelu ja laatu leimaavat nautiskelijan valikoimaa.

Karamellisoitu manteli aateloi suklaan

Karl Fazerin Talvilevyt tuovat iloa vuodenvaihteen kynttilöiden ja kausivalojen valaisemiin hetkiin. Talven 2023 uutuuslevy on Karl Fazer Karamellisoitu Manteli Tumma Suklaa 200 g. Uutuuslevyssä rouskuvan rapeat mantelit ja herkullinen tumma suklaa yhdistyvät aikuisempaankin makuun sopivana vastustamattomana makuparina.

Talven läheisten kanssa jaettuihin hetkiin sopivat myös Talvilevy Karl Fazer Piparkakku 200 g ja jo syksyllä 2022 ihastuttanut Karl Fazer Vihreitä Kuulia 200 g. Jouluna suklaakin saa maistua reilusti jouluiselta!

Tuttujen herkkujen talviset vaatteet

Moni tuote ilahduttaa kuluttajia vuoden ympäri, mutta osa sesonkien, kuten joulun, tunnelmaa on pakkausten soveltuvuus kauteen. Siksi myös moni Fazerin tuotteista kääriytyy joulusesonkina erilaiseen pakkaukseen kuin muulloin. Niin pieniä kuin isompiakin makeiden herkkujen ystäviä ilahduttaa iloisen talvinen Dumle mix 350 g Winter edition. Geisha kirjaa tavallisen herkän vaaleanpunaisen pakkauksensa vuorostaan talvisilla tervehdyksillä, jotka korostavat Geisha 270 g rasian soveltuvuutta mieltä lämmittäväksi tervehdykseksi tai kahvipöydän kaunistajaksi.

Silkkisen pehmeä konvehtiuutuus

Suosittu Karl Fazer suklaakonvehtisarja täydentyy jouluna suussa sulavalla uutuudella, Karl Fazer Silky Vanilla 270 g. Konvehdit ovat täydellinen yhdistelmä maitosuklaata ja uudentyyppistä pehmeän silkkistä valuvaa vaniljatäytettä. Suklaan ja vaniljan herkullinen yhdistelmä sopii niin syksyn tunnelmointeihin kuin joulun juhlavampiin tilaisuuksiin. Kaunis rasia on myös helppo viedä lahjaksi. Karl Fazer Silky Vanilla -konvehteja on saatavilla myös irtomakeishyllystä.

Suosikkimarmeladi suklaakonvehtina

Finlandia-marmeladi on makeuttanut suomalaisten elämää jo yli vuosisadan ajan. Uudessa Finlandia suklaakonvehteja 320 g -rasiassa kaksi raikkaan hedelmäistä marmeladimakua on kuorrutettu herkullisella suklaalla: mustaherukka tummalla suklaalla ja mansikka maitosuklaalla. Juhlava konvehtirasia sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Entistäkin jouluisempi joulusuklaa

Fazerin Joulusuklaa on klassikko, joka on lempeällä reseptimuutoksella uudistettu nyt entistä jouluisemmaksi. Suussa sulavan maitosuklaakuoren sisällä on hurmaavaa tryffelitäytettä, aitoa piparimurua ja jouluista makua. Fazer Joulusuklaa suklaakonvehti 320 g on erinomainen herkku joulunajan juhlahetkiin esimerkiksi glögin seuraksi. Fazer Joulusuklaa -konvehteja on saatavilla myös irtomakeishyllystä.

Dumle-uutuus rokkaa tavallistakin kovempaa

Dumlen suussa sulavan maitosuklaan ja ihanan sitkeän toffeen maku ei esittelyjä kaipaa. Dumle Rocks toffeekarkki 320 g on Dumle-uutuus, jossa herkullinen Dumlen makuinen kova karamellikuori kätkee sisäänsä pehmeää toffee-Dumlea. Uudenlainen makeinen tarjoaa Dumlen aivan uudessa, maistuvassa muodossa.

Tutun Dumlen uusi muoto

Siinä missä Dumle Rocks yllättää kuluttajan kovalla kuorellaan, Dumle suklaapukit täytesuklaapussi 117 g tarjoaa tutun makuisen ja tuntuisen herkun uudessa muodossa, suklaisessa pukkihahmossa. Dumle joulupukeissa on maitosuklainen kuori ja täyteläinen toffeenmakuinen täyte. Suklainen hahmo hurmaa etenkin lapset ja lapsenmieliset, mutta sen riemukas olemus ilahduttaa koko perhettä jouluisen sesongin ajan.

Kuluttajien valitsema uutuusmaku sukeltaa Dumle-pussiin

Dumle on monien suosikkimakeinen, ja brändi onkin onnistunut uudistumaan vuosien saatossa ja yllättämään kuluttajat monella herkullisella maulla. Dumle Winter mix karkkipussi 180 g ​on Dumlea rakastavan ja samalla vaihtelua kaipaavan nautiskelijan uusi lempipussi. Uudella ilmeellä varustettu pussi sisältää suosikkimaut Dumle Polka Mint, Dumle Gingerbread ja uutuusmakuna Dumle Chocolate Brownie, joka on kuluttajien MyFazer-yhteisössä äänestämä uutuusmaku.

Tutti Fruttin sesonkipussi ilahduttaa runsaudellaan

Tutti Frutti-makeisten iloiset värit ja raikkaat hedelmämaut vievät monien ajatukset kesäisiin hetkiin, mutta Tutti Frutti Winter Mix karkkipussi 400 g on kuin tehty ilahduttamaan alkutalven pimeinä koti-iltoina, pikkujoulutarjoiluna tai juhlapyhinä vaihteluna suklaalle. Winter Mix sisältää seitsemän herkullista makua, mm. luumu, mustaherukka, kirsikka ja mandariini ja se on gelatiiniton, vegaaninen ja sisältää vain luontaisia värejä ja makuja.

Halloween-herkku auttaa katkaisemaan pitkän syksyn

Suomen juhlakalenteriin kotiutunut Halloween tuo iloa ja karnevaalitunnelmaa keskelle syksyn pimeintä aikaa. Remix Bad karkkipussi 400 g on hurjan herkullinen karkkisekoitus kirpeitä kummituksia ja kurpitsoja, salmiakkisia ötököitä, suklaata ja rapeita lakurakeita. Monipuolinen karkkipussi käynnistää Halloween-juhlat ja sopii isommankin seurueen kesken jaettavaksi.

Kismet sydän piparkakku

Jo aikaisemmin syksyllä kauppoihin tullutta uutuutta, Kismet Piparkakku 41 g ei kannata unohtaa joulun kiireiden keskellä. Kismet Piparkakku-patukassa herkullisen rapea Kismet-vohveli kätkee sisäänsä piparkakun makuista täytettä ja kokonaisuuden kruunaa suussa sulava maitosuklaakuorrutus. Jouluinen Kismet Piparkakku on saatavilla vain vuoden 2023 sesongin ajan, alkusyksystä loppuvuoteen.

Joulukalentereiden avulla joulunodotus tuntuu lyhyemmältä

Joulukalenterit ovat kuuluneet suomalaisten joulunodotukseen jo useiden kymmenien vuosien ajan. Ensimmäiset kuvakalenterit saivat aikojen saatossa seurakseen suklaiset serkkunsa, ja nykyään joulukalentereita löytyy joka makuun, myös aikuisille tarkoitettuna.

Jouluksi 2023 Fazer tuo markkinoille uutuuskalenterin, Fazer Karkkikalenteri 500 g. Kaikkien sokerimakeisten ystävien suosikkikalenteri tarjoaa herkullisen erilaisen ja vegaanisen vaihtoehdon perinteisille suklaakalentereille. Karkkikalenteri sisältää monipuolisen sekoituksen hedelmäkarkkeja, lakua, hedelmäpastilleja ja tikkareita Fazerin suosituilta sokerimakeisbrändeiltä Tutti Frutti, Ässä, Fazer Lakritsi, Fazer Salmiakki ja Tyrkisk Peber. Runsas kalenteri sisältää karkkeja eri muodoissa, mm. 14 minikarkkipussia.

Iloisen värikkään ja leikkisän kalenterin kuvittaja on nuori suomalainen graafikko Sanni Wessman.

Värikkään joulukalenterin saa myös Fazer Patukat 665 g kalenterista. Suuren suosion jo kahtena vuotena saavuttanut patukka-kalenteri tarjoaa runsaan kattauksen suosittuja suklaapatukoita jokaisena joulukuun päivänä aina jouluun asti. Fazer Patukat-kalenterin design uudistuu, mutta muutoin sisältö on kuten vuoden 2022 kalenterissa.

Perinteisemmän suklaakalenterin ystäviä ilahduttaa Karl Fazer Suklaakalenteri 200 g. Joulukalenterin luukun avaaminen tuo pienen suklaayllätyksen joulukuiseen päivään, sisältäen yhteensä viittä eri konvehtimakua. Joulukalenterin levollisen jouluinen design luo omalta osaltaan joulun kutkuttavaa odotusta.

Omanlaisensa konvehtirasia jokaiselle hetkelle

Konvehtirasiat kuuluvat monien suomalaisten joulun odotukseen ja viettoon. Fazerilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia rasioita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin arkisesta herkkuhetkestä hienostuneemman juhlan tunnelmanluojaksi.

Fazer Klassikot 290 g-konvehtirasia saavutti suursuosion heti ilmestyessään, eikä ihme, sillä monipuolisen kattauksen Fazerin suosituimpia konvehteja sisältävä rasia sopii niin rentoon herkutteluun ystävien tai perheen kesken kuin kotoisaksi tuliaiseksi annettavaksi.

Lempeän rauhalliseen nautiskeluun tai lahjaksi annettavaksi sopivat Karl Fazer Moments tai Karl Fazer Magical Moments-konvehtirasiat.

Karl Fazer Moments 400 g -konvehtirasia sisältää Fazerin suussa sulavia suosikkisuklaita kahdessa kerroksessa. Pakkaus sisältää 44 konvehtia ja kuusi herkullista makua, mm. Vadelmajogurtti, Kaakaotryffeli ja Latte-kinuski.

Karl Fazer Magical Moments 495 g -konvehtirasia henkii vuorostaan laatua ja tyylikkyyttä. Taianomaisen kauniissa rasiassa perinteet ja nykypäivä yhdistyvät valloittavalla tavalla. Rasia sisältää yhteensä 54 herkullista konvehtia ja yhdeksän erilaista makua, mm. Karpalo, Hasselpähkinätryffeli ja Kuningatar-valkosuklaa.

Vaatimallekin suklaanystävälle sopii Karl Fazer Collection -suklaakonvehtirasia. Premium-konvehtien herkulliset maut syntyvät Fazerilla parhaista raaka-aineista ja yli 130 vuotta jalostuneesta suklaanvalmistuksen taidosta. Karl Fazer Collection sisältää hienoimpia suklaakonvehteja, jotka tarjoavat kultareunuksen tärkeisiin hetkiin. Rasioiden laajaan konvehtivalikoimaan kuuluu yhteensä 14 eri makua suurimpia suosikkeja, maistuvia uutuuksia sekä rakastettuja klassikoita.

Kekseillä joulun odotuksen tunnelmaa myös arkeen

Fazerin herkulliset konvehdit, marmeladit ja muut makeiset kuuluvat jouluun ja joulua edeltävään pimenevien iltojen tunnelmalliseen kauteen. Myös kahvipöytään valitaan perinteisten piparkakkujen lisäksi muitakin jouluisesti maustettuja keksejä.

Appelsiinin makua Fazerin suklaapiparkakkuun

Fazerin suklaapiparkakkujen perhe laajenee, kun Fazer Suklaapiparkakku Fazerina 175 g tuo kahvipöytään herkullisen appelsiinin ja suklaan makuparin. Suussa sulavalla suklaalla kuorrutettu keksi leivotaan ilman palmuöljyä. Pienet piparkakut ovat varma valinta iltapäivän jouluiseen hetkeen tai vaikkapa glögin kanssa nautiskeltavaksi.

Rentoon herkutteluun sopivat Fazerina-uutuuden lisäksi myös Fazerin muut piparkakut: perinteinen Piparkakku, Suklaapiparkakku sekä piparmintun makuinen herkku Fazer Suklaapiparkakku Marianne.

Uutuus-Jaffa laajentaa jouluisten keksien valikoimaa

Jaffa-keksi on vuodesta toiseen yksi suomalaisten suosikkikekseistä. MyFazer-yhteisössä toteutetussa kyselyssä Jaffan jouluiseksi uutuusmauksi valittiin glögi. Jaffa Glögin tumman suklaapinnan alla on tutulta glögiltä maistuva täyte ja se sopii hyvin joulun ajan illanistujaisiin. Jaffa Glögi leivoskeksi 300 g leivotaan ilman palmuöljyä. Jouluinen Jaffa on valikoimassa syyskuusta joulukuuhun.

Dominon kausimaut tuovat vaihtelua kahvipöytään

Suomalaisten rakastama Domino-keksi on tunnettu kyvystään vastata erilaisiin tarpeisiin ja muuntautua eri vuodenaikoihin sopivaksi. Domino Piparkakku-keksi 175 g tuo vaihtelua perinteisiin piparkakkuihin ja sopii mainiosti esimerkiksi jouluisten juustokakkujen pohjaksi. Tuote on palmuöljytön ja sopii vegaaneille. Talvisessa Domino Keksilajitelma 525 g​ maistuvat vuorostaan kuluttajien tutut suosikkimaut vanilja, tiramisu ja porkkanakakku. Kaikki maut ovat palmuöljyttömiä ja vegaaneille soveltuvia.

Kaikki Fazerin makeiset ja keksit valmistetaan Suomessa. Jouluiset herkut ovat saatavilla Fazerin omasta verkkokaupasta, Fazer Storesta 28.8.2023 alkaen ja kaupoista syyskuun loppupuolella.

Lähde: tiedote

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä