Fazerin makeisuutuudet tuovat iloa kesään

Julkaistu: 25.03.2020

Fazerin kesän makeisuutuudet tuovat ilon hetkiä suomalaisille.
Remix luo karnevaalihenkeä kesäpussissa ja ilahduttaa suklaanystäviä yhdessä Kismetin kanssa. Karl Fazer Vadelma-Lakritsi on varma hitti, kirpeät Tutti Frutti -uutuudet puolestaan sopivat myös vegaaneille ja Dumle villiintyy kesän ajaksi mansikasta. Kesäuutuudet tulevat kauppoihin toukokuun alussa ja ennakkomyynti Fazer Store -verkkokaupassa alkaa maaliskuun lopussa.

Suomalaisista 89 % pitää itseään kesäihmisenä, ja 88 % nauttii yhteisestä ajasta syömällä yhdessä.* Herkuttelulla tartutaan kesähetkeen, ja 83 % suomalaisista kokee olevansa kesällä spontaanimpi kuin talvella.* Suomen suvi innostaa kokeilemaan uusia asioita ja uusia makuja. Karkit kuuluvat kesäfiilikseen kepeällä, hassuttelevalla luonteellaan. Löydä kesä ja nautinto Fazerin makeisuutuuksista!
*Pentagon Insight, Kesätutkimus 2019

Kismet Remix ei taatusti jää huomaamatta!

Kismet Remix 55 g on kutkuttava makuyhdistelmä iloisen värikkäässä pakkauksessa.  Rapea Kismet-vohveli kätkee sisäänsä sekä kerroksen ​raikasta hedelmätäytettä että kerroksen suussasulavaa salmiakkitäytettä. Makunautinnon kruunaa ​herkullinen maitosuklaakuorrutus.​ Kaupoissa toukokuussa.

Vadelmalaku – mikä ihana maku!

Uusi herkullinen Karl Fazer Vadelma-Lakritsi 200 g suklaalevy​ yhdistää rakastetun Sinisen maitosuklaan ja valloittavan vadelma-lakritsisekoituksen.​ Ehkä olet jo päässyt maistamaan tätä herkkua reissatessasi? Kyseinen makuvariantti on ollut Karl Fazer -sarjan suosikki ilmestyttyään laivojen ja lentokenttien valikoimaan tammikuussa 2020. Suomen myymälöistä se löytyy toukokuusta alkaen.

Jim on Bites-pussisarjan uusi sankari

Suosikkipatukka Jim valloittaa nyt uudessa muodossa: Jim Bites 94 g on suklaapussien hedelmäinen vaihtoehto. Herkulliset palat kätkevät sisäänsä ihanan hedelmäistä vaahtotäytettä kuorrutettuna aidolla tummalla Fazer-suklaalla.

Dumle kesäfiiliksissä: Dumle Smooth Strawberry 220 g ​

Dumle on iloinen klassikko, joka ei aikuistu koskaan. Nyt se on villiintynyt kesästä! Herkullinen ja kesäinen mansikka maustaa tutun maitosuklaakuorrutteisen Dumle-toffeen.​ Tämä sesonkimaku on myynnissä rajoitetun ajan.

Piristä päivääsi Tutti Frutti -uutuuksilla!

Tutti Frutti Exotic Fruits 325 g on eksoottinen sekoitus hedelmän ja kirpeän makuisia karkkeja. ​Tämä sekoitus sisältää neljää sokeroitua hedelmäkarkkia ja neljää kirpeää vaahtokarkkia. ​Makuina mm. lime, granaattiomena ja kookos.

Raikkaan kirpeä Tutti Frutti Chewy Fruits Sour 150 g kihelmöi makunystyröitä. ​Pussi sisältää herkullisia kirpeitä vaahtokarkkeja tutuissa Tutti Frutti -mauissa: ananas, Tutti Frutti, passion ja päärynä.​

Tutti Frutti -makeiset soveltuvat vegaaneille, ja ne on valmistettu luontaisista mauista ja väreistä. ​Molemmat uutuudet ovat kaupoissa toukokuussa.

Kesäistä karnevaalitunnelmaa tarjoaa Remix Summer Carneval!

Remix, tuo karkkihyllyjen kuningas, ​löytyy nyt myös kesäpussina.
Remix Summer Carnival 500 g -pussista löytyvät herkulliset maut ovat mansikka-omena, mansikka-toffee, kiivi, kirsikka, Jaffa, cola, ananas, mango, lakritsi ja suklaa​. Saatavana rajoitetun ajan kesä-elokuussa!

Onko yritykselläsi tai brändilläsi uutuustuote?

Haluaisitko nähdä tuotteesi Hellapoliisi -sivustolla? Se voi olla sesongin ruokatuote, ruoanvalmistusväline, keittiötekstiili tai lähes mihin tahansa elämän osa-alueeseen liittyvä tuote tai palvelu, jolle toivot lisää silmäpareja.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tälle tuotteelle sopiva näkyvyys!

Ota yhteyttä

Muita tuotevinkkejämme

Yhteistyössä